Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μαντούδι: Βύθισε τον Απόλλωνα Ερέτριας.

 

Το Μαντούδι επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Ερέτριας βάζοντας τον σε περιπέτειες βάζοντας τον στην πρίζα προκειμένου να αποφύγουν την δέκατη τέταρτη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Οι Μαντουδιανοί άνοιξαν νωρίς νωρίς το σκορ μόλις στο 10' με σκόρερ τον Μαναρίτσα και από κει και πέρα διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο το παιχνίδι μην επιτρέποντας στους νευρικούς λόγω της βαθμολογικής θέσης Ερετριανούς να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πλέον ατενίζουν το πρωτάθλημα με τον αέρα των 37 βαθμών και έχοντας αέρα 9 βαθμών από τους σημερινούς τους αντιπάλους βάζουν πλέον σαν στόχο την καλύτερη βαθμολογική θέση .

Διαιτητές ήταν οι Βελέντζας, Πασχαλίδης και Δάλλας.

Αναγέννηση Μαντουδίου.(Τάκης Σπυρόπουλος):

 Αλατζάς, Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Κουβούσης, Τηλιόπουλος (88′ Τριανταφύλλου λ.τ.), Σκριβάνος (52′ Λιάκος λ.τ.), Μαναρίτσας, Γ. Τσούμαρης (23′ Λειβαδίτης λ.τ.), Στεργίου.

Απόλλων Ερέτριας (Νίκος Κιαπέκος): 

Παν. Μπασινάς, Π. Τσούτσης, Καρλατήρας, Πετράκης, Ζουρμπουλής (86′ Θανάσι), Νικολάου, Κ. Τσούμαρης (46′ Ν. Σταματάκος), Δ. Τσούτσης, Κωνσταντάγκας, Χ. Τσούμαρης (62′ Μπαλάκας), Γίγας (62′ Νάτσης).