Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευ«Χ»αριστημένοι και οι δύο.


Στην ισοπαλία έμειναν Α.Ο Ιστιαίας και ΑΠΣ Σταύρου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας,  όπου παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να πάρουν τους δυο βαθμούς και αρκέστηκαν στον έναν.    
Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετό ρυθμό και ένταση, με το παιχνίδι να αλλάζει συνεχόμενα ρυθμό προς την μια και προς την άλλη μεριά του γηπέδου.

Πρώτος απείλησε ο Σταυρός στο  4ο λεπτό με τον Γκρινιάρη να απειλεί την εστία των γηπεδούχων.

Ύστερα ακολούθησε και άλλη φάση με τον Καραχάλιο  έπειτα από  κόρνερ και φάση εντός εστίας με τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας Παναγιωτόπουλο  να αποκρούει.

 Η Ιστιαία στην συνέχεια της αναμέτρησης  αντέδρασε στο 14° λεπτό, στο 19° λεπτό και στο 23° λεπτό με τους Σταθαρά, Πετή και Μαρνέζο να απειλούν αντίστοιχα.

Και ενώ υπήρχε ροή και ένταση στο παιχνίδι, στο 30΄ ο αγώνας σταμάτησε απότομα. Έπειτα από προσπάθεια για αντεπίθεση από την ομάδα του Σταυρού ο αρχηγός της ομάδας Σπανός έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο στραμπουλώντας το χέρι του,  κάτι που οδήγησε σε διακοπή πέντε λεπτών στο παιχνίδι με τον παίκτη αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό του αγώνα,  να αποχωρεί τελικά μην μπορώντας να συνεχίσει.   

Το παιχνίδι παρόλα αυτά δεν έχασε τον ρυθμό του, με την «λευκή ισοπαλία» να παραμένει μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό που είχε και στο πρώτο.

Τον «χορό» ξεκίνησε πάλι ο Σταυρός στο 49΄ με τον Γκρινιάρη, ενώ την απάντηση έδωσε  η Ιστιαία κάνοντας και αυτή την δική της φάση, πρώτα στο 55° λεπτό με τον Πετή έπειτα από εκτέλεση φαουλ εκτός περιοχής, για να ακολουθήσει ξανά φάση ίδιου τύπου στο 58° λεπτό με τον Βούλγαρη.

Τελικά ο Σταυρός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 62° λεπτό με Γραμματικόγιαννη.

Παρόλο το προβάδισμα στον σκορ, η ομάδα του Στάθη Κατσικόγιαννη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να κάνει φάσεις με σκοπό να ισοφαρίσει .

Αφού έκανε συνεχόμενες ευκαιρίες από το 65° λεπτό μέχρι και το 79° και  με την ομάδα του Σταυρού να γίνεται πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις με χαρακτηριστικότερη την φάση στο 82° λεπτό, αφού έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Παναγιωτόπουλου ο Κάτταρης λίγο έλειψε να γίνει πρόσωπο του αγώνα κάνοντας σουτ από μεγάλη απόσταση ύστερα από κλέψιμο που έκανε από τους αμυντικούς.

Και ενώ ο Σταυρός έψαχνε το γκόλ που θα κλείδωνε την νίκη, η Ιστιαία τελικά ισοφάρισε στο 85° λεπτό με τον Μαρνέζο.

Η Ιστιαία με την νίκη αυτή πήγε στους 41 βαθμούς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος λόγω και της ήττας της Μακρυκάπας από την Δροσία σε αγώνα που έδωσε την ίδια μέρα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Σταυρού πήγε στους 35 βαθμούς και καθώς ο η Χαλκίδα πήρε την νίκη στα χαρτιά αφού η ομάδα των Λουκισσίων έχει αποχωρήσει παραμένει 12° θέση του πρωταθλήματος.



ΑΕ Ιστιαίας:
(Στάθης Κατσικόγιαννης)

1.Παναγιωτόπουλος,2.Βούλγαρης,3.Κασσικός[20. Δαρζεντάς 83°],4.Σπανός.5.Μάλλιαρης[ 12..6.Πετής,7.Τζαφεραι, 8.Καλλιβάττι,9.Δήμου,10.Μαρνέζος,11.Σταθαράς[12.Πανταζής 83°],


ΑΠΣ Σταυρού
: (Κώστας Καλλιμάννης): 1.Χαλαστάρας,20.Βογιατζής,3.Χασάνδρας,4.Γκρινίαρης,6.Σείτης,14.Γιούλης,7.Γραμματικογιάννης,8.Σπανός [ 33’ Χατζιαντωνίου νούμερο 19.],9.Ντούμας[ 17.Κάτταρης],10.Καραχάλιος[5. Μπίτζος 90’],11.Τζαμίχας[2.Καλογιάννης 81’]