Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θ. Αναγνώστου: «Του χρόνου πρωταθλητισμό !»

Πριν από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής μεταξύ της Αιδηψού και του Ταμυναϊκού Αλιβερίου, ο προπονητής Θανάσης Αναγνώστου μας έδωσε μία μίνι συνέντευξη.

Ο κος Αναγνώστου μας μιλά για τα προβλήματα της ομάδας και το μικρό της ρόστερ. Επίσης λέει πως η κατάκτηση της 3ης θέσης που έχει μέχρι σήμερα η ομάδα είναι πρόοδος και πως η Αιδηψός έχει μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα. Τονίζει επίσης πως του χρόνου, από τη στιγμή που τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, είναι μονόδρομος ο πρωταθλητισμός, ειδάλλως έχει κλείσει ένας κύκλος για την ομάδα της Αιδηψού.

Συνεχίζοντας ο προπονητής του ΑΟ Αιδηψός λέει πως σημερινή παρουσία της ομάδας είναι αποτέλεσμα πολύχρονης δουλειάς, αλλά σαν προπονητής περιμένει περισσότερα. Όσον αφορά τις ακαδημίες, λέει πως στο σχεδιασμό της ομάδας είναι να αποτελείται από παιδιά δικά της, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχει χαθεί μια χρονιά νέων ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για ένα – δύο χρόνια.

Τέλος αναφερόμενος στη Διοίκηση της ομάδας, λέει πως η κάθε μια από αυτές αφήνει το στίγμα της και πως θέλει να πιστεύει πως η σημερινή είναι πετυχημένη, τονίζοντας πως εύχεται να συνεχίσει το πετυχημένο της έργο «ακόμα και αν εγώ δεν είμαι προπονητής, μιας και κάποια στιγμή δεν θα είμαι εγώ προπονητής» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε το Video με όλη την συνέντευξη: