Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νηλέας Νεοχωρίου -ΑΟ Σκύρου 1-2


Νικηφόρα πέρασε ο ΑΟ Σκύρου από το γήπεδο Κριεζών επικρατώντας του Νηλέα Νεοχωρίου, (γηπεδούχος) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα αλλά με ενδιαφέρουσες φάσεις ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους.

Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με πολύ ζέστη και τον άνεμο υπέρ των γηπεδούχων.

Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της Σκύρου στο 13' ο (Α' μηχανικός του πλοίου Αχιλλέας) Καραμπίνης Ν. με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ 0-1.

Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 20' κατάφεραν να ισοφαρίσουν με επίσης εξαιρετικό σουτ του Σπανού 1-1. Στην συνέχεια παίχθηκε παιχνίδι κέντρου χωρίς καμιά ομάδα να έχει καλές στιγμές.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχοντας και τον αέρα υπέρ τους, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των παικτών του Νηλέα είχαν τον έλεγχο και απειλούσαν την εστία του Κότσαρη.

Στο 58' μετά από λάθος των αμυντικών του Νηλέα ο Τσελεπής έκλεψε την μπάλα πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 65' μετά από σέντρα νέο πλασέ του Τσελεπή ελάχιστα άουτ.

Στο 75' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Τσελεπής διαμόρφωσε το 1-2 για τους Νησιώτες.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι παρ' ότι ο Νηλέας ισορρόπησε και η λήξη βρήκε την ομάδα της Σκύρου να φεύγει με την νίκη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε παίκτες και φιλάθλους στο τέλος του αγώνα. Ο πρόεδρος του Νηλέα Χρ. Παπαχρήστος ανταποδίδοντας την φιλοξενία των Σκυριανών στο Νησί πρόσφερε σουβλάκια και αναψυκτικά στην ομάδα της Σκύρου, στην ομάδα του και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Νηλέας Νεοχωρίου. (Βαγγ. Σταματούκος): Π. Κότσαρης, Γ. Κότσαρης, Π. Παπακωνσταντίνου, Τζόκας, Μήτρου, Σ. Σαμαράς, Κέκης, Σπανός, Α. Παπακωνσταντίνου (83′ Α. Σαμαράς), Δήμου, Αναστασίου.

ΑΟ Σκύρου. (Στ. Ξανθούλης): Ορφανός, Ζορμπάς, Ευσταθίου, Μανωλάκης (90′ Σουλης), Σ. Ξανθούλης, Κυτίνος, Δημόπουλος, Μπάρμπας, Ν. Καραμπίνης (67′ Ζαχαριάς), Τσελεπής, Τσακαμής.