Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aιδηψός-Προποντίδα 3-2: στις καθυστερήσεις η νίκη

 

Σε αγώνα «ροντέο» εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ της Αιδηψού και της Προποντίδας στην οποία η πρώτη νίκησε με σκόρ 3-2 στο 97°λεπτό στα πλαίσια των ημιτελικών [03/04] ,των αγώνων κυπέλλου ερασιτεχνών ‘’Χρήστος Φεφέκος’’.  

Την αρχή για την Αιδηψό έκανε ο Ζουζουλής στο 19° λεπτό για το 1-0 με γκόλ το οποίο μπήκε με σουτ εντός της μεγάλης περιοχή ς και καραμπόλες των αμυντικών της Προποντίδας.

Στην συνέχεια ο Ζαχαριάδης ισοφάρισε σε 1-1 για τους Χαλκιδαίους με σουτ εντός της περιοχής με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να το εκτελεί από τα δεξιά αυτής και σε πλάγια και δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο για το πρώτο ημίχρονο με τον «χορό» των γκολ να ανοίγει από το 60°λεπτό και μετά.

Συγκεκριμένα στο 65°λεπτό έπειτα από φάουλ μεσοεπιθετικά που κέρδισε η Αιδηψός, ο Ζουζουλής σημείωσε δεύτερο γκόλ με απευθείας εκτέλεση αυτού για το 2-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελειώσει με αυτό το σκορ, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιαμπαλής ισοφάρισε σε 2-2.

Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά και ενώ έδειχνε ότι η Αιδηψός θα έχανε μια νίκη μέσα από τα χέρια της ,ένα λεπτό μετά κερδίζει πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Καραγκούνη εντός περιοχής για να το εκτελέσει ο Πατσής και να κάνει το 3-2 δίνοντας στην ομάδα του μια θεαματική νίκη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε περίπου δεκαπέντε ημέρες, αυτή τη φορά στην έδρα της Προποντίδας όπου και θα κριθεί το ποια ομάδα τελικά θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Επόμενος σταθμός είναι το πρωτάθλημα,  όπου η Αιδηψός θα αντιμετωπίσει για την 28η αγωνιστική  τον Απόλλων Ερέτριας,εντός έδρας,  ενώ η Προποντίδα θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Μαντουδίου, επίσης εντός έδρας.

ΣΣ: ελάτε πάλι ΑΥΡΙΟ στην ίδια ανάρτηση για να δείτε ΔΗΛΩΣΕΙΣ & πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  

Διαιτητής:  Κόκορης Ηλ.  Βοηθοί:   Βελέντζας Βασιλ. - Ρουμπής Σ


ΑΟ Αιδηψού.
(Αθ. Αναγνώστου): Mπιμπάϊ Μ, Φώτου, Αναστασιάδης, Γιουκάϊ,Πατσής,Καρατζούδης(49'Σούμπασης),ΣουλιάδηςΜ,Σουλιάδης,Ι,Κυριακού,Ζουζουλής(80'Μαυρούτσικος), Μακρής(85' Γάσπαρης). 

Προποντίδα.  (Παν. Τοκπασίδης): Κουσκούτης (69'Αναγνώστου), Μακρής(84' Σπύρου), Ντεγιάννης, Νικολάου, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Ζαχαριάδης(84' Αθανασίου), Αργυρός, Τσιαμπαλής Θ, Γκιόσι, Τσιαμπαλής Λ. 


Επιμέλεια: Γιάννης Μήτσου.