Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AON Aρτάκης: Έκλεισε θέση τελικού

 Ο ΑΟΝΑ επικράτησε επί του Αμαρυνθιακού με 2-1 στην ρεβάνς του 1-1 της Βάθειας κλείνοντας θέση για τον τελικό του κυπέλλου ''Χρήστος Φεφέκος '' μετά από ένα παρατεταμένο φορτσάρισμα στο β΄ημίχρονο και αφού οι πρωταθλητές Εύβοιας στο πρώτο μέρος φάνηκαν πολύ ανταγωνιστικοί.


Στο 9 ' η πρώτη καλή φάση με τον Σιαράπη να πασάρει στον Σεινταράσι το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ και στο 31' η Αρτάκη κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Παπαδάκη από τον Τάκο, το εκτέλεσε ο παθών ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Στο 40' νέο πέναλτι αυτή την φορά υπέρ του Αμαρυνθιακού όταν ο Γερογιάννης ανέτρεψε τον Σιαράπη ,το εκτέλεσε ο Τόρα φέρνοντας το ματς στα ίσια και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με την μοιρασιά του 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη ανέβασε στροφές,πίεσε και στο 46' η μπάλα στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη από πασα του Σπηλιώτη όμως το σουτ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο Δ.Μαγκαφίνης πέρασε στο 70' τον Παυλίδη θέλοντας περισσότερη βοήθεια στην θέση του φόρ και ο επιθετικός του δεν τον διέψευσε καθώς τέσσερα λεπτά πριν το τέλος μετά από κεφαλιά πάσα του Σπηλιώτη με νέα κεφαλιά εξ επαφής νίκησε τον Φαλαγγίτη χαρίζοντας την  πρόκριση στον τελικό εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους του ΑΟΝΑ που γέμισαν το ΄΄Νίκος Κίλιμπας''

Πολύ καλή η διατησία των Γκατσού , Ντόβολη και Δελχά.

ΑΟΝ Αρτάκης.(Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου(46' Ιορδανίδης), Μερτύρης, Τσούπρος, Ζαχαράκης, Γερογιάννης(46' Στασινόπουλος), Παπαδάκης(87' Μεταξάς), Βελλής(46' Κωνστάρας), Σαλπιγγίδης, (70' Παυλίδης), Ταυταρίδης, Σπηλιώτης.

Αμαρυνθιακός.(Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κριτσιώτης, Κουσερής(75' Μπαλαμπάνης), Τσολάκος, Σουλιώτης, Τάκο(90' Κολιόπουλος), Σεινταράσι(63' Μώρος),Σιαράπης(75' Μέτζιο), Βέσλι, Τόρα, Μήτρου(90' Κοτρογιάννης).