Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σ. Π.Π. Ευβοίας: Αποτελέσματα εκλογών

 
Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (Σ.Π.Π.Ε.)

Δελτίο τύπου

''Αποτελέσματα εκλογών- Νέο Δ.Σ & ευχαριστίες''

Σας ενημερώνουμε πως μετά από τις αρχαιρεσίες – εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 28/4/2024, Πρόεδρος του Σ.Π.Π.Ε. εκλέχθηκε παμψηφεί για 3 η τετραετία ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και τα μέλη που απαρτίζουν το νέο 9μελές Δ.Σ. του συνδέσμου μας είναι οι : Αντωνίου Γεώργιος, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Ελευθερίου Παναγιώτης, Ερμήλιος Δημήτριος, Καραγιάννης Δημήτριος, Κούρτης Χρήστος, Μεθενίτης Αθανάσιος και Ρόγκας Νικόλαος.

Για ακόμη μια φορά, η διαδικασία των εκλογών είχε ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο επιβεβαιώνοντας το ενωτικό πνεύμα που διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα: « όλοι μαζί και σε συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Π.Ε.Π.Π., μπορούμε, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και ιδιοτέλειες, να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του αθλήματος ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί, στο δύσκολο αγώνα για την πρόοδο και αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.»

Το νέο Δ.Σ., μετά από συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα ανακοινώσει και τα αξιώματα των νέων μελών του Δ.Σ..

Τέλος, το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που προσήλθαν στην διαδικασία, για ακόμη μια φορά τον Σ.Δ.Π.Ε. για την παραχώρηση της αίθουσας των γραφείων τους, την ημέρα των εκλογών και να ευχηθεί:

«ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ» σε ΌΛΟΥΣ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ε.