Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεξίωση-συνέντευξη για τον τελικό του κυπέλλου

 Στην Ταβέρνα ''Κλιματαριά πραγματοποιήθηκε η δεξίωση-συνέντευξη τύπου εν όψη του τελικού του κυπέλλου Ευβοίας. Παρόντες οι δύο φιναλίστ ΑΟΝ Αρτάκης και ΑΟ Αιδηψού 

 Σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του κυπέλλου '' Χρήστος Φεφέκος'' ανάμεσα στην Αρτάκη και την Αιδηψό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γ.Ρέτσας εξήρε την πολύ καλή πορεία και των δύο φιναλίστ τονίζοντας πως η μεν Αρτάκη συμμετέχει για έβδομη φορά πηγαίνοντας για το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο ενώ η Αιδηψός για πρώτη φορά σε έναν τελικό  ευχαριστώντας παράλληλα την Περιφέρεια αλλά και το κέντρο ''Κλιματαριά'' για την όλη εκδήλωση.

Μίλησε και ο πρόεδρος της Αρτάκης ο κ.Βαγιάννης ο οποίος συνεχάρη με την σειρά του την Αιδηψό για την πορεία που έκανε στο κύπελλο ευχόμενος να γίνει ένας καλός αγώνας.

Οι προπονητές στην συνέχεια έδωσαν κι αυτοί το στίγμα τους αρχικά ο Δ.Μαγκαφίνης του ΑΟΝΑ που συνεχάρη τους αντιπάλους και ευχήθηκε στους παίκτες και των δύο να αποδώσουν τα μέγιστα αλλά και ο Θανάσης Αναγνώστου από την μεριά της Αιδηψού τόνισε πως η ομάδα του παρότι είναι το αουτσάιντερ θα προσπαθήσει για το καλύτερο .

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα με εξαιρετικά εδέσματα και άφθονο κρασί σε μια βραδιά όμορφη και γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.