Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο Αλιβέρι

 Μια σημαντική συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών οριστικοποιήθηκε στο Αλιβέρι όπου η ΑΕ Ταμύναι και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα συνεργαστούν στις μικρές ηλικίες αλλά και στο Γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για τον λόγο αυτό βρέθηκε στο Αλιβέρι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ  Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (και παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ) για να αναλύσει την επικείμενη συνεργασία. 

Πλήθος κόσμου και νέα παιδιά, καθώς και οι παίκτες και παίκτριες της ΑΕ Ταμύναι, γονείς και φίλαθλοι μιας και το θέμα παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο BALUSE στον Κάραβο που ήταν κατάμεστο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Βελισαρίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας, ο Πρώην πρόδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Σακελάρης Κων,ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και υγείας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Βασίλης Φαληρέας, ο Γεν. Αρχηγός του Ταμυναϊκού Γιώργος Σκρεπετός  και προπονητές ποδοσφαίρου. 

Δείτε την έναρξη της εκδήλωσης που παρουσίασε η ψυχή της ΑΕ Ταμύναι Βασίλης Κοτσιφάκης, τον Χαιρετισμό της προέδρου Της ΑΕ Ταμύναι κ. Μπόκαρη Σοφία του προέδρου Της ΕΠΣ Γιάννη Ρέτσα, το ενδιαφέρον θέμα από την Ψυχολόγο κ. Σπυροπούλου Ελεάνα, και τον Καρδιολόγο επιμελητή του Γ.Ν. Κύμης βασ. Φαληρέα δυο θέματα άκρως ενδιαφέροντα 

στο Βίντεο που ακολουθεί.

Ακολούθησε η ομιλία του Βαγγ. Πουρλιοπτόπουλου για τις προοπτικές της συνεργασίας

Δείτε το βίντεο