Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτάκη:Όνειρο ήταν και πάει.

Παρά την πίκρα στο τέλος για το 1-1 με το Κεραμίδι του ΑΟΝΑ στο ματς της χρονιάς μόνο συγχαρητήρια μπορεί κανείς να δώσει για μια ομάδα που μέχρι το τέλος πάλεψε για την άνοδο και την έχασε στις λεπτομέρειες. Βέβαια εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που το Κεραμίδι υποδέχεται το Κιλελερ και μόνο αν χάσει ο ΑΟΝΑ θα είναι πρωταθλητής που παίρνει ανευ αγώνα το τρίποντο από τον ΠΟ Φήκης.

Το φανταστικό κοινό που γέμισε ασφυκτικά το ΄΄ Νίκος Κίλιμπας'' έδωσε ότι είχε και δεν είχε χωρίς ακρότητες αν εξαιρέσει κανείς κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις που τους έφταιγε ο διαιτητής ενώ ήταν πολύ ακριβοδίκαιος αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί και με φειδώ στις κάρτες.

Η πορεία της Αρτάκης μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο πίεσε την Αρτάκη βγάζοντας την από τον ρυθμό που μας είχε συνηθίσει και με μια παροικία -αλβανική με πρώτο και καλύτερο τον σκόρερ και στα δύο ματς Κριεμάδι που πλήγωσε τους Αρτακιανούς όσο δεν πάει.

Πολύ καλό στήσιμο από τον Βαγγέλη Μόρα που όμως θα μπορούσε η μπίλια να είχε κάτσει στην Αρτάκη αν το σουτ του Χατζηστάμου στο 83' πήγαινε λίγα εκατοστά πιο αριστερά με τον γκολκίπερ απλά θεατή στην καθοριστική φάση της χρονιάς.

Ο Ντουμάνης σε ρόλο....Τσολάκη έκανε την απόκρουση του πρωταθλήματος δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να βάλουν το 2-1 και να βρεθούν στους επτά ουρανούς χωρίς όμως να τα καταφέρουν.Το Κεραμίδι που μετά την προ τριετίας νίκη του επί του ΑΟΝΑ που έγινε η αιτία να γυρίσει η Ευβοική ομάδα στο τοπικό τώρα με μία νίκη ακόμη και μια ισοπαλία τους πληγώνει για δεύτερη φορά.

Πολύ καλή και διακριτική η παρουσία των φιλάθλων της Κατερίνηε που ακολούθησαν την ομάδα τους ,τους χειροκρότησαν στο τέλος χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό  επεισόδιο  δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Και εν κατακλείδι περιμένοντας να ανέβει ο Αμαρυνθιακός στη γ΄εθνική ασφαλώς τα απογεύματα της προσεχούς χρονιάς θα έχουν μυρωδιά ευβοιώτικων ντέρμπι έτσι για να μπούμε κι εμείς λίγο στο μάτι της Κατερίνης που φέτος είχε τέσσερις ομάδες στον όμιλο της Αρτάκης.