Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έγραψε ιστορία ο Κύζικος.

Από σήμερα η ομάδα του Κύζικου ανήκει πλέον στις μεγάλες ομάδες της Α'κατηγορίας μια και στο τελευταίο ματς επικράτησε της Καστέλλας εκτός έδρας με 3-1 παίρνοντας την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο και μαζί με τον Λήλα που είχε ανέβει προ πολλού του χρόνου θα αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ακριτίδη που καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς επέδειξε μια εντυπωσιακή σταθερότητα με νέους κυρίως παίκτες και με τον κόουτς να δημιουργεί ένα συμπαγές και δυσκολοκατάβλητο σύνολο πήρε δίκαια την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Ο Γ.Σπύρου στο 27' άνοιξε το σκορ στην Καστέλλα η οποία ισοφάρισε στο 68' με σκόρερ τον Μάυρο σε 1-1 ,στο 80' ο Ντρέκης έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές για να σφραγίσει την νίκη στις καθυστερήσεις ο Γ.Σπύρου πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Καστέλλα η οποία θα παίξει μπαραζ με την Μεσσοποταμία όμως ο νικητής θα παραμείνει στην β΄εφόσον ο Αμαρυνθιακός ανέβει στην γ' εθνική.

Διαιτητές ήταν οι Κηρύκος,Νέγρης και Δούκας.

Καστέλλα. (Βασ. Ανέστης): Γιαννακός, Δάβρης, Κίτρας, Β. Ανέστης, Λεοντής, Γυφτονικολός, Μαύρος, Αλάμαρας, Γ. Παπαδόπουλος, Θεολόγης (44′ Μαμτζαδέριας).

Κύζικος. (Δημ. Ακριτίδης): Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος, Κουτουλής, Μπανάσιος, Κοίλιαρης (58′ Ρωμιόπουλος), Αποστόλου (58′ Καλαμιώτης), Δ. Σπύρου, Γ. Σπύρου, Σκούρος (87′ Τοκατλίδης), Αλαφάκης.