Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιορτή ο αγώνας ΑΕΚ Νέου Πύργου-Ρομαϊκός


Σε έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου η ΑΕΚ Νέου Πύργου και ο Ρομαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, που αν και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε στοιχεία αθλητικού ανταγωνισμού και ήταν ο τελευταίος αγώνας μπαράζ ανόδου της Γ΄ Κατηγορίας.

Ήδη ο Ρομαϊκός είχε προκριθεί και κερδίσει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας, ενώ η ΑΕΚ Νέου Πύργου που φέτος ξαναμπήκε στο πρωτάθλημα μετά από «αποχή» λίγων χρόνων,  τερμάτισε τρίτη στα μπαράζ παρουσιάζοντας όχι μόνο αναγνωρισμένο ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά και αθλητικό ήθος.

Από την άλλη και ο Ρομαϊκός γιορτάζει την άνοδο και επίσης μιας και την τρίτη χρονιά ύπαρξης της ομάδας, καταφέρνει να ανεβεί κατηγορία, κάτι που πέρσι το έχασε στα… « σημεία».

Ο αγώνας αν και έγινε για το γόητρο, είχε πολλές φάσεις και ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να φτάνουν αρκετές φορές κοντά στο γκολ.  Η ομάδα των φιλοξενούμενων μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, και στα πρώτα είκοσι λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο. Από την άλλη, η ΑΕΚ Νέου Πύργου έδειξε να βρίσκει το ρυθμό της και να πιέζει τον αντίπαλό της, χάνοντας κυριολεκτικά «άχαστες» ευκαιρίες να πάρει με τη νίκη. Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Να μην κουράσουμε με την παράθεση φάσεων, μιας και ο αγώνας δεν είχε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος όσον αφορά το αποτέλεσμα, και να αναφερθούμε μόνο στα γκολ.

Η ομάδα του Ρομαϊκού άνοιξε το σκορ στο 42΄ με τον Ι. Μήτρου,  σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Φανερλή, όπου ο Ι. Μήτρου «μονομάχησε» με δύο αμυνόμενους και τελικά σε σχεδόν κενή εστία άνοιξε το σκορ, 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Ν. Πύργου μπήκε δυνατά στο γήπεδο και ο Γιάννης Ντέντης μετά το σφύριγμα έναρξης, πήρε την μπάλα και δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης,  από πλάγια θέση μέσα στην μικρή περιοχή, αιφνιδίασε και τον Π.  Κατσαρή και βρήκε τα δίχτυα, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1.  

Στη συνέχεια ανέβηκε η απόδοση των γηπεδούχων, χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν σωστά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος με σκορ 1-1.

Πολλά μπράβο σε όλους, μιας και ήταν πολύ ωραίος αγώνας και μέσα σε κλίμα φιλικό και αμοιβαίου fair play !

Να σημειώσουμε πως ο προπονητής του Ρομαϊκού Νίκος Μήτρου και  ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Νέου Πύργου Μπάμπης Μπαντάνης, έκαναν δηλώσεις μετά τον αγώνα. 

Ο κος Μπαντάνης ζήτησε μέσω του EviaGoal να μεταφέρει τα ευχαριστώ της ομάδας της ΑΕΚ Νέου Πύργου προς τον ΑΟ Αιδηψός για την φιλοξενία όλη τη χρονιά στο γήπεδό της, αλλά και τα μπράβο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας.

Διαιτησία: Βελέντζας  (Λιαγκάκης – Νέγρης)


ΑΕΚ Νέου Πύργου
  (Παύλος Φαράντος): 

Β. Φενερλής, Σταμούλος (46′ Μαμάνης), Μπασμπάνος, Σουρίλας (75′ Μουσέτης), Κεραμιδάς, Τζιντοντάι, Ντέντης, Κομποθανάσης, Αρετσίνης (46′ Σταματόπουλος), Μάντης (88′ Λεγκίσι), Χουβαρδάς (88′ Γ. Φενερλής).


Ρομαϊκός
(Νίκος Μήτρου): 

Π. Κατσαρής, Χ-Β. Νικολάου, Χ-Π. Καλαμιώτης (46′ Α. Κατσαρής), Ι. Καλαμιώτης, Σ. Κατσαρής, Γ. Νικολάου, Π. Νικολάου, Δ. Νικολάου (46′ Βασιλείου), Α-Ρ. Λουκάς (73′ Ν. Μήτρου), Γ. Λιατίφης, Ι. Μήτρου.