Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό μετά ....μετά βαΐων και κλάδων.

 Μετά το 3-0 στην πρεμιέρα του Αμαρυνθιακού επί της Θήβας όλοι πλέον εκεί στην Αμάρυνθο σκέφτονται πως αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε δικαιούνται να ελπίζουν πως στο τέλος θα βρίσκονται μέσα στην τριάδα της ανόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη εκμεταλλεύτηκε σχεδόν στο ακέραιο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4' με το αυτογκόλ των Θηβαίων και έκτοτε η ψυχολογία πήγε προς το μέρος των γηπεδούχων.Η Θήβα μια αξιόμαχη ομάδα που το πάλεψε το ματς όμως ο Αμαρυνθιακός έχοντας πολλές και ποιοτικές λύσεις πέτυχε  αυτό το 3-0 που του δίνει φτερά για την συνέχεια.

Οι άνθρωποι από την Θήβα αλλά και ο εκ Φθιώτιδας παρατηρητής του αγώνα έλεγαν πως ο Αμαρυνθιακός θα είναι μέσα στο τοπ three της ανόδου, οι ντόπιοι όμως καλό είναι να κρατήσουν μικρό καλάθι μιας και οι τρεις επισκέψεις αρχής γενομένης από το Νάυπλιο την Μεγάλη Τετάρτη και το Λουτράκι και το Ευπάλιο μόνο εύκολες δεν είναι.

Ευελπιστούν όλοι οι Βαθείωτες στο τελευταίο ματς με το ηττημένο σήμερα Κερατσίνι στο ντέρμπι με το Λουτράκι στο τέλος του αγώνα να είναι το οριστικό σφράγισμα της ανόδου.Ως τότε όμως το βουνό περιμένει  αρκεί οι παίκτες και ο προπονητής να παραμείνουν προσγειωμένοι και πιστοί στον στόχο .

Το γήπεδο της Βάθειας θύμιζε η αλήθεια είναι μια μικρή εκκλησία, που εκείνη η βαβούρα και ο έντονος θόρυβος πρι από τέσσερις μέρες στην Αρτάκη  με καμιά 500 αριά φίλους του Αμαρυνθιακού να είναι κύριοι ενώ οι 30 και πλέον Θηβαίοι απέναντι έδωσαν κι αυτοί το δικό τους παρόν στο ματς.

Ας είναι λοιπόν το σημερινό ματς η απαρχή για να δει η Εύβοια άλλη μια ομάδα στην γ' εθνική και οι ευχές όλων συνοδεύουν την Βαθειώτικη ομάδα.