Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΧ:Αυλαία με καρέ των γκολ από τον Μπινιάκο.

 Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπιιάκο που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ ο ΑΟ Χαλκίδας επικράτησε στο τελευταίο και αδιάφορο ματς της σεζόν της Καρύστου με 4-1 μετά από ένα ελεύθερο και ανοιχτό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 5 όταν από φάουλ του Χαρίση ο Καρύμπας δεν υπολόγισε σωστά η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα με τον Μπινιάκο στο 19' να πλασάρει σωστά μετά από πάσα του Λάζρι και στο 26' πάλι από γύρισμα του Μπινιάκου ο ΑΟΧ απείλησε όμως το πλασέ του Λάζρι έδιωξε ο Αραχωβίτης.

Στο 35' σουτ του Μπαρώνου απέκρουσε ασθενώς ο Αραχωβίτης και ο Μπινιάκος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-1.Στο 45' μπαλιά του Κακαβά στον Ρούσσο όμως πρόλαβε ο Καρύμπας και έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπινιάκος είχε άλλα δύο βέλη να βγάλει από την φαρέτρα του , στο 46' από κόρνερ του Πατσαβούρα με κεφαλιά έγραψε το 3-1 και στο 73' ξεχύθηκε μπροστά και πλάσαρε άψογα τον Αραχωβίτη πετυχαίνοντας το προσωπικό του καρέ.

Στο 90' αποβληθηκαν για διαμαρτυρία οι Σφυρίδης και Ζάνι.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κούκουρα,Γιδάρη και Ρουμπή.

ΑΟΧ(Ταυταρίδης): Καρύμπας(83' Σταθαράς), Πατσαβούρας Μ, Τζάβρας, Μανωλόπουλος, Ανυφαντής(81' Κατσαρής), Αγγελάκης, Μπαρώνος(71' Πατσαβούρας Αλ), Παλαιολόγος, Μπινιάκος, Λάζρι ,Δούκας.

Κάρυστος( Τζόκας): Αραχωβίτης, Ραβιόλος, Ντινιάκος(46Ζέφι)(60 λ.τ Νίκολι), Σφυρίδης, Χελιώτης, Κακαβάς(60' Αντώνενας), Χαρίσης, Λούλας (46' Γκιλτάθης), Ζάνι, Καράβολας, Ρούσσος.