Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύζικος:Εξάσφαιρος επί του Αρτεμησιακού.

 Με σκορ 6-0 επικράτησε ο Κύζικος επί του Αρτεμησιακού μία αγωνιστική πριν το τέλος και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του σε ότι αφορά την απευθείας άνοδο μιας και με νίκη μέσα στην Καστέλλα ανεβαίνει σίγουρα στην Α' ΕΠΣΕ.

Το σκορ για τους πρωτοπόρους άνοιξε στο 38΄ με τον Ντρέκη μετά από σουτ του Γ.Σπύρου και αφού από το 3' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής του Σφακιανού.Οι του Αρτεμησιακού έχοντας μόνο 11 παίκτες στην διάθεση δεν πρόβαλλαν αντίσταση .

Στο 45' ο Γ.Σπύρου πέτυχε το 2-0 , στο 52΄ήταν η σειρά του Δ.Σπύρου να χριστεί σκόρερ κάνοντας το 3-0 ενώ στο 62' και 75' ο Αδαμόπουλος και ο Τοκατλίδης στο 84' ήρθαν να κλείσουν και να διαμορφώσουν το τελικό 6-0 για τους πρψτοπόρους.

Διαιτητές ήταν οι Παπακυριάκος , Δούκας και Χατζηκαμαγιάννης.

Κύζικος.  (Δημ.Ακριτίδης): 

Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος, Κουτούλης, Ψαρρός (46′ Δ. Σπύρου), Μπανάσιος, Νγκέλα (46′ Σκούρος), Κοίλιαρης (62′ Τοκατλίδης), Γ. Σπύρου 14 (70′ Αποστόλου), Καλαμιώτης (62′ Μιτζιφίρης), Αλαφάκης.

Αρτεμησιακός. (Χρ. Ανέστης):

 Μουρίδης, Καρακάξης, Μεταξιώτης, Καραγκούνης, Ανέστης, Καπόλος, Σφακιανός, Βασιλικιώτης, Χατζηαθανασίου, Κούγκι, Χονδρός.