Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιόρτασε χθες η ΑΕ Ιστιαίας


Η ΑΕ Ιστιαίας πραγματοποίησε χθες Κυριακή 21-4-2024, με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος την ετήσια γιορτή της, κάτι που έγινε αναγκαστικά  καθυστερημένα λόγω του ξαφνικού χαμού του Προέδρου της ομάδας Νίκου Ζαλάβρα.

Η γιορτή έγινε στο MALME της πλατείας Ιστιαίας και το οποίο ΜALME είναι και ο χορηγός της νέας εμφάνισης της ομάδας, που επίσημα παρουσιάστηκε χθες.

Επίσης για εθιμοτυπικούς λόγους κόπηκε και η πίτα της χρονιάς, μιας και για τους λόγους πένθους της ομάδας, δεν έγινε στο χρόνο που θα έπρεπε να γίνει.

Από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Ιστιαία, ο Ανδρέας Παπανδρέου (σαν νέος Πρόεδρος της ομάδας) μίλησε στους παρευρισκόμενους φίλους και ποδοσφαιριστές της ομάδας και τόνισε την επιτυχία της ομάδας να τερματίσει στην 5η θέση της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, στέλνοντας και τα συγχαρητήρια στον ΑΟ Αιδηψό για την κατάκτηση της 3η θέσης.

Επίσης αναφέρθηκε σύντομα στα θέματα που αντιμετώπισε η ομάδα και τα οποία αντιμετωπίστηκαν, αλλά και στο ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα πρέπει να έχει νέο ΔΣ ώστε να σχεδιάσει τη συνέχειά της. Και ο προπονητής Στάθης Κατσικογιάννης μίλησε σύντομα και επικεντρώθηκε στην πολύ καλή πορεία τόσο της αντρικής ομάδας, όσο και των νεανικών τμημάτων της, ειδικά της Κ16 !

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας στέλνει μέσα από τη σελίδα μας τα ευχαριστώ της στον Λευτέρη Κατσαντώνη για την προσφορά της πίτας, αλλά και την διεύθυνση του MALME τόσο για τη χορηγία της εμφάνισης, όσο και για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της χθεσινής γιορτής της ομάδας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ απο τη βραδιά, πατώντας στη φωτογραφία που ακολουθεί...