Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χάντμπολ: Συνέντευξη Τύπου για το final four

 Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό '' Τάσος Καμπούρης ΄΄ η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψη του φάιναλ φορ του κυπέλλου το οποίο γίνεται Σάββατο και Κυριακή στην πόλη της Χαλκίδας.

Και οι τέσσερις ομάδες που μετέχουν (Δούκας-ΠΑΟΚ στις 16.00 και Πανελλήνιος -Δράμα στι 19.00 ) μέσω των εκπροσώπων τους αναφέρθηκαν σε ένα πολύ καλό συναπάντημα με αγώνες που θα προσφέρουν θέαμα και θα διαφημίσουν το άθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης αναφέρθηκε στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στο θεσμό (ο ΠΑΟΚ τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο ήταν την περίοδο 2016-17) και ευχήθηκε να γίνουν  δύο πολύ ωραίοι ημιτελικοί και ένας εξίσου μεγάλος και σπουδαίος τελικός.

Ο κόουτς του Δούκα Γιώργος Χαλκίδης είπε πως ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη φέτος στο πρωτάθλημα και μάλιστα η μια κέρδισε στην έδρα της άλλης και πως πέρυσι για ένα γκολ χάθηκε για την ομάδα του ο τελικός του κυπέλλου.

Ο προπονητής της Δράμας ο Σ.Βαλαβάνης   ανέφερε συγκεκριμένα: « Μια πολλή σημαντική και ιστορική στιγμή, τόσο για τον Σύλλογό μας, όσο και για τον υπόλοιπο Δραμινό αθλητισμό αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας μας στο Final 4. Για εμάς αποτελούσε για πολλά χρόνια στόχο. Νομίζω ότι μετά από δυο – τρεις προσπάθειες που ήμασταν πάρα πολύ κοντά και για διάφορους λόγους δεν παραβρεθήκαμε εκεί. Άξια νομίζω ότι η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας διαφορετικός θεσμός σε σχέση με το πρωτάθλημα. Όλοι έχουν τις ανάλογες πιθανότητες να βρεθούν και στον τελικό και να διεκδικήσουν την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, τόσο στον τελικό γιατί μας δίνεται μια τεράστια ευκαιρία και πρόκληση να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε έναν τελικό κυπέλλου και από εκεί και πέρα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την κατάκτηση του κυπέλλου».

Και τέλος ο προπονητής της '' σιντερέλλας '' του φάιναλ φορ του Πανελληνίου ο Νίκος Σαμαράς ευχαρίστησε την τοπική δημοτική αρχή για το κλειστό γήπεδο τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται στην πόλη της Χαλκίδας και πως μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα στην Α2 όμως θα σταθεί σαν ίση προς ίση απέναντι στις άλλες ομάδες κουβαλώντας παράλληλα ο Πανελλήνιος μια βαριά φανέλα με πάρα πολύ μεγάλη ιστορία και με το προσωνύμιο του συλλόγου των '' Ολυμπιονικών '' στις πλάτες του να προσπαθήσει να δικαιολογήσει αυτή την μεγάλη παρακαταθήκη.

Όλοι συμφώνησαν πως το ότι λείπουν οι δύο πρώτοι του πρωταθλήματος ΑΕΚ και Ολυμπιακός αυτό δείχνει την μεγάλη πρόοδο των υπόλοιπων και την ανταγωνιστικότητα του αθλήματος .