Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Προβολή δύο ταινιών μικρού μήκους παραγωγή του Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ Άνθρωπος, Ελπίδα, Πολιτισμό στο MYRTILLO - στην Αθήνα

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος, Ελπίδα, Πολιτισμό" θα προβάλλει την Τετάρτη 24 Απριλίου ε.ε. και ώρα 19:00 στο Μύρτιλλο Καφέ [MYRTILLO] τις ΜικρούΜήκους Ταινίες , παραγωγής του.

Ιστορίες κάτω από τα αγάλματα [ Μετακίνηση 6] διάρκεια 

Ιστορίες της σύγχρονης ζωής κάτω από τ' αγάλματα. Η καθημερινότητα που μπορεί να προσπερνάμε στην σκιά της ιστορίας. Με κοινή αφετηρία το παρελθόν τα παιδιά του συλλόγου επινοούν τις δικές τους ιστορίες στο σήμερα .Ένα χρωματιστό μπαλόνι μπλεγμένο στο κατάλευκο μάρμαρο με προορισμό την ελπίδα ,δημιουργεί μια ταινία με τα χρώματα της ιστορία μας.

Παίζουν τα παιδιά του συλλόγου και εθελοντές.και Πετάγματα διάρκεια 20 (εμπνευσμένη από τους Όρνιθές του Αριστοφάνη)

Αποτυπώνει μια προσπάθεια υπέρβασης της καθημερινότητας. Όλοι οι άνθρωποι πάντα αναζητούν λύσεις και τρόπους για να συνυπάρχουν αρμονικά αντιμετωπίζοντας μια οποιαδήποτε πραγματικότητα. Μεταξύ ζωής και ονείρου μια φωνή μας οδηγεί σε μια υπερβατική αλλά όχι και τόσο ουτοπική ζωή. Τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο. Γίνονται πουλιά και μας οδηγούν...…....

Παίζουν τα παιδιά του συλλόγου, μαθητές του Ε' πρότυπου γυμνασίου Χαλκίδας και εθελοντές.

Ιδέα-σκηνοθεσία.....Σοφία Λιάκου- Γιάννης Τζέμης

Κινηματογράφηση-Μοντάζ : Γιώργος Ζαφειρίου

Μουσική επιμέλεια: Σοφία Λιάκου.

(Οι συντελεστές δημιουργίας των ταινιών αφορούν και στις 2 ταινίες .

Το Μύρτιλλο καφέ είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που λειτουργεί ως Καφέ και απασχολεί κατά το 90% ανθρώπους με αναπηρίες.

Το ΜΥΡΤΙΛΛΟ βρίσκεται Λάμψα και Τριφυλίας στους Αμπελοκήπους μέσα στο Πάρκο για το Παιδί και το Πολιτισμό ΚΑΠΑΨ στην περιοχή του γηροκομείου Αθηνών. Μετρό Πανόρμου .

Είσοδος 2 ευρώ για την ενίσχυση του Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός»

Ευχαριστούμε την κα Κατερίνα Γρυλλάκη για την πολύτιμη βοήθειά της .

Συν. Πρόσκληση