Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεύτερη πράξη με θετικό πρόσημο.

 Στο Τολό ο Αμαρυνθιακός έδωσε το δεύτερο του ματς για τα μπαράζ με τον Παναυπλιακό και βγήκε αλώβητος αν και εδικαιούτο την νίκη που θα τον έφερνε πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Ακόμη κι όμως με τον βαθμό είναι μπροστά στην βαθμολογία με το Ευπάλιο το οποίο όμως έχει πάρει το ξεκούραστο τρίποντο με την Ποταμιά.

Οι αναφορές από το σημερινό ματς αναφέρουν και δύο ακυρωθέντα γκολ για τα οποία φωνάζει η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη πράγμα που κάνει το αίσθημα αδικίας για το αποτέλεσμα ακόμη εντονότερο .

Ο Αμαρυνθιακός που καλείται τώρα αφού περάσουν οι μέρες του Πάσχα να πάει 12 του Μάη  στο Ευπάλιο για το ντέρμπι κορυφής του ομίλου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία σε ένα ματς κρίσιμο και αποφασιστικής σημασίας που αν πάρει βαθμό ή βαθμούς τότε ο δρόμος θα είναι περισσότερο στρωμένος με ροδοπέταλα.

Πάντως η πεποίθηση πως η Ευβοϊκή ομάδα θα είναι μέσα στην τριάδα γίνεται ολοένα και πιο έντονη και ας ελπίσουμε πως ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν θα χύσει την καρδάρα με το γάλα την τελευταία στιγμή. 

Όσο για τους Ναυπλιώτες στο εν λόγω ματς μια ευκαιρία που έσωσε ο Φαλαγγίτης και από εκεί και πέρα τίποτε άλλο αποδεικνύοντας πως στα δύο πρώτα ματς ο Αμαρυνθιακός απέναντι σε Θήβα και Παναυπλιακό έδειξε σαφώς καλύτερη σαν ομάδα.