Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ομάδα ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρ. Βασιλικών πήρε την πρόκριση

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Κ16 της ΑΕ Ιστιαία/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών  επι της Ακαδημίας/Απόλλων Ερέτριας με σκορ 4-5 (στα πέναλτι, κανονική διάρκεια 3-2), σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στον επαναληπτικό ημιτελικό πρωταθλήματος «Εμμανουηλίδης Μιχάλης».

Η ομάδα της Ιστιαίας αν και κατέβηκε στην Ερέτρια με  απουσία βασικών παικτών  για λόγους υγείας, παρόλα αυτά έδειξε πείσμα και αποφασιστικότητα και πήρε τη νίκη από μία αξιόμαχη και πολύ καλή Ακαδημία/Απόλλων Ερέτριας.

Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας άνοιξε το σκορ με τον Καπόλο στο 17΄ με πλασέ. 0-1.

Μόλις δυό λεπτά μετά όμως η ομάδα των γηπεδούχων έφερε τον αγώνα στα ίσια (στο 19΄) με τον Μπαλάσκα, 1-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του στο 24΄ με προσωπική ενέργεια, 2-1, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανίδης σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στο 51΄ , την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-2.

Ο αγώνας συνεχίστηκε αμφίρροπος, με προσπάθειες και από τις δύο πλευρές και τελικά στο 74΄ ο Μπαλάσκας για Τρίτη φορά (χατ – τρικ) βρήκε τα δίχτυα του Λαζαρίδη, κάνοντας το 3-2 και πάλι με προσωπική του προσπάθεια, με τον αγώνα να μην αλλάζει σε σκορ, 3-2,  μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, στέλνοντάς τον στην διαδικασία των πέναλτι.

Η διαδικασία  ήταν για πολύ γερά νεύρα και φυσικά όχι για… καρδιακούς !  και τελικά η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών επικράτησε και πήρε την πρόκριση με τελικό σκορ 5-4 !!!  (να θυμίσουμε πως τον πρώτο αγώνα πήρε η ομάδα της Β. Εύβοιας με σκορ 2-1).

Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών  εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος, κάτι που όλοι στην ομάδα την «έχουν τάξει» στον πρόσφατα χαμένο Πρόεδρο της ομάδας της Ιστιαίας Νίκο Ζαλάβρα ! Θα αντιμετωπίσει σε αυτόν την ομάδα του Ελλήσποντου/ΠΑΟ Κανήθου.

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ πατώντας ΕΔΩ

(ακολουθεί Video απο τον αγώνα - φωτο & Video του Δαυίδ Φλέβα)

Διαιτησία: Κηρύκος (Κοντογιαννίδης – Δάλλας)


ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
(Χρήστος Θεοχάρης): 

Πέππας (80’+3′ Ε. Μπασινάς), Μητσαλέας, Σέρι, Πανίδης, Ν. Ψωμαδέλης, Κ. Τσούμαρης, Κ. Σταματάκος (76′ Ρόφι), Τουλούμης, Μπαλάκας, Χ. Τσούμαρης, Θεοδώρου.


ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ/ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
(Στάθης Κατσικογιάννης): 

Λαζαρίδης, Παπαϊωάννου, Γκέκα (32′ Χρήστου), Ιωάννου, Λάλας, Ζώγας, Αντωνίου, Κασσικός, Καπόλος, Πολίτης, Ψαρρός.