Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ: Η επιμονή στο… όνειρο !!!

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Λιχάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ σε λίγο θα είναι έτοιμη να επιστρέψει όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά  και  στο «σπίτι της» !!!

Μετά από αρκετά χρόνια και με την επιμονή και υπομονή κάποιων ανθρώπων του χωριού και της ομάδας, με επικεφαλής του ονείρου τον Πρόεδρο του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ Θάνο Βουτσιλάκο, το «σπίτι» τους είναι έτοιμο.

Ένας αγωνιστικός χώρος με πλαστικό χλοοτάπητα και με διαστάσεις σαν του γηπέδου Λ. Αιδηψού που πραγματικά θα τον ζήλευαν πολλά γήπεδο της περιοχής μας,  ένας χώρος κόσμημα που θα αναβαθμίσει την αθλητική κοινότητα της Λιχάδας, ένας χώρος που σίγουρα θα κρατήσει πολλά παιδιά σε παραγωγικές και χρήσιμες ασχολίες.

Το  έργο είναι του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» και είναι ένα από τα γήπεδα και έργα σε αγωνιστικούς χώρους που ο Δήμος έχει ήδη προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες.

Ο πλαστικός τάπητας ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες (με τις διαγραμμίσεις του, το απαραίτητο καουτσούκ, το χτένισμα κλπ)  και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η νέα περίφραξη και ο καθαρισμός του χώρου. Εργασίες και παρεμβάσεις έχουν γίνει και στα αποδυτήρια  και  στο ιατρείο, αλλά θα γίνουν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ Θάνο Βουτσιλάκο, ο οποίος δεσμεύτηκε στις επόμενες ημέρες, όταν το έργο ολοκληρωθεί, να μας δώσει την πρώτη συνέντευξή του για το συγκεκριμένο έργο, για αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη για την  αθλητική κοινότητα της Λιχάδας. 

Πολλά μπράβο και στη Δημοτική Αρχή και στον Θάνο Βουτσιλάκο και όσους συνέβαλαν σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο αναβάθμισης της αθλητικής κοινότητας της Λιχάδας !