Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απονομή μεταλλίων στις Κ10 της Β. Εύβοιας

Την Κυριακή 16/06/2024 και ώρα 18:30 στο γήπεδο Αιδηψού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής μεταλλίων στα σωματεία Υποδομής του Πρωταθλήματος Κ-10 της Βόρειας Εύβοιας.

Στην αρχή της εκδήλωσης,  οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Κ10 της ΟΠΑ Αιδηψού και ΑΕ Ταξιάρχη έπαιξαν ποδόσφαιρο με την καθοδήγηση των προπονητών τους, Θ. Αναγνώστου και Κ. Μισιρλή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣ Εύβοιας, Δημήτριος Χαρμαντάς καθώς και ο Αναπλ. Γραμματέας Λευτέρης Κατσαντώνης.

Το τουρνουά των Κ10 ήταν αφιερωμένο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε (2023-2024) στον αείμνηστο Γκαλιούρα Δημήτριο, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας  την περίοδο 1989 – 1981 και στην κόρη του οποίου ο κος Κατσαντώνης απένειμε τιμητική πλακέτα.  

Ο κος Χαρμαντάς αφού χαιρέτησε τους γονείς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είπε λίγα λόγια αφιερωμένα στον αείμνηστο Γκαλιούρα Δημήτριο. Στη συνέχεια ο προπονητής Θανάσης Αναγνώστου χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και μιλώντας προς τα νέα παιδιά, ευχήθηκε υγεία και καλό καλοκαίρι.

Τέλος τα παιδιά των Κ10 της ΟΠΑ Αιδηψού, της ΑΕ Ταξιάρχη και του Πανηλιακού πήραν τα μετάλλια τους.

Δείτε Video απο την γιορτή


Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ πατώντας στη φωτογραφία που ακολουθεί