Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟΝΑ Κ 12 πρωταθλητής Ευβοίας

 Σε ένα εξαιρετικό τελικό στο Δημ. Γήπεδο Αυλωναρίου ο ΑΟΝΑ Κ 12 επικράτησε του Ερμήλιου με 3-0.

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός και οι μικροί Αθλητές ήταν συγκλονιστικοί για τις προσπάθειες τους με αποτέλεσμα στο τέλος να χειροκροτηθούν όλοι νικητές και ηττημένοι στο κατάμεστο γήπεδο Αυλωναρίου.

Στο 20' ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Ακριώτης 1-0

Στο 28' και πάλι ο Ακριώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 2-0.

Στην επανάληψη ο Ερμήλιος πίεσε αλλά δεν κατάφερε να μειώσει και στο 59' ο ΑΟΝΑ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με γκολ που σημείωσε ο Καρακώστας, που ήταν και το τελικό σκορ του τελικού που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΑΟΝΑ.

Η ποδοσφαιρική γιορτή  ολοκληρώθηκε με τις απονομές σε νικητές και ηττημένους, ενώ η οικογένεια του Στ. Τσάλα πρόσφερε γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους μικρούς Αθλητές. Η Ακαδημία του ΑΟ Αυλωναρίου φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία ενώ πρόσφερε νερά σε όλες τις ομάδες και φρούτα. 

Διαιτησία: Παπακυριάκος - Ντόβολης Ε.-Παλούμπης.

ΑΟΝ Αρτάκης. (Μιχ. Μαύρος): Νίττης, Φαλάγγης, Τζάφα, Λαμπάκης, Λιονάκης, Σπύρου, Καρακώστας, Γιαννιώτης, Ακριώτης. (Κουντουρογιάννης, Στάντζος, Τυχάλας, Τσαουσάι).

Ερμήλιος (Δημ. Αντωνόπουλος): Μακρής, Πανα (36′ Τσαλούμης), Αρδίτζογλου, Δεμερτζής (56′Λένα), Τζαλαβάρας, Παπαδάς (52′ Μαστρογιάννης), Κατσικάς, Μωραΐτης, Καρακυριάκος (52′ Αντωνόπουλος).


Δείτε την τελετή λήξης και τις απονομές