Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κ16: Πρωταθλητής ο Ελλήσποντος/ΠΑΟ Κανήθου

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ16 «Μιχάλης Εμμανουηλίδης», η ομάδα Ελλήσποντος/ΠΑΟ Κανήθου ήταν αυτή που πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα  ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών με 2-1 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Εύβοιας.

Στα πρώτα λεπτά οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν τρείς καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Λαζαρίδη και γενικά επέβαλαν το ρυθμό τους, με την πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών να έρχεται αμέσως μετά.

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα στη συνέχεια, μέχρι και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους όπου ο Πατουλιάς πλάσαρε στον Γιαννάκη και εκείνος βρήκε τα δίχτυα του Λαζαρίδη, κάνοντας το 0-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που στο 48΄ κατάφερε να σκοράρει και πάλι και να κάνει το 0-2, με την ομάδα του να πιέζει συνεχώς την άμυνα της ΑΕ Ιστιαίας /Πανηλιακός /Ατρόμητος Βασιλικών.

Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό μετα το 70΄ και με Κασσικό, Καπόλο, Πολίτη,  Μπέμπελο και Ζώγα προσπάθησαν να πιέσουν και τελικά ο τελευταίος κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 80΄ και να δώσει νέα τροπή στον αγώνα.

Όμως τελικά τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια και η ομάδα Ελλήσποντος/ΠΑΟ Κανήθου ήταν αυτή που στέφθηκε πρωταθλήτρια της φετινής περιόδου, με τους βορειοευβοιώτες να αρκούνται στην πολύ καλή εμφάνιση που είχαν στην τρέχουσα περίοδο  και την για πρώτη φορά διεκδίκηση πρωταθλήματος, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Διαιτησία: Ιωάννου Α  (Βελέντζας – Καραδήμος)

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑ/ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Λαζαρίδης, Παπαϊωάννου (41′ Ψαρρός), Γκέκα (Βαλτάς), Λάλας, Κωνσταντάγκας, Ζώγας, Αντωνίου (73′ Παπαευθυμίου), Μπέμπελος, Καπόλος, Πολίτης, Κασσικός.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ/ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ (Νίκος Ευσταθίου-Αργύρης Μαστραγγελής):

 Αναστασιάδης, Ρούσσος (66′ Θεοδωρίδης), Βουτυράς, Πατουλιάς, Κυράνας, Δημητρίου, Δούλος (77′ Φάκλαρης), Χαμάτι, Γιαννάκης, Τότσι, Μαστραγγελής.