Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΠΣ Ευβοίας: Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της Ε.Π.Σ.Ευβοίας , τη Δευτέρα 10/06/2024 στην Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννης Ρέτσας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους , έκανε το διοικητικό απολογισμό , αναφερόμενος στην πετυχημένη διοργάνωση των πρωταθλημάτων , στην οικονομική στήριξη των σωματείων , στη βελτίωση των οικονομικών της Ένωσης.

Έπειτα, το λόγο πήραν οι κ.κ. Κυριάκος Καλυβίτης ταμίας της Ένωσης, παρουσιάζοντας τον Οικονομικό Απολογισμό 2023 και ο Δημητρίου Αναστάσιος πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής , ο οποίος μετά τον καθιερωμένο έλεγχο στα γραφεία της Ένωσης , παρουσίασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τέλος, έγινε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

Τα σωματεία - μέλη της Ένωσης ενέκριναν ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό 2023 καθώς και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό έτους 2025.

Με απόφαση του ΔΣ της Ε.Π.Σ. Ευβοίας τα σωματεία που έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση   της Ε.Π.Σ.Ευβοίας,   θα λάβουν μία δωρεάν διαιτησία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.