Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

To χρονικό μιας προαναγγελθείσης ανόδου.

 Ήταν δέκα μέρες περίπου πριν αρχίσει η διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην γ' εθνική τότε που σε μια μικρή κουβέντα με τον κόουτς του Αμαρυνθιακού Γιάννη Καρβέλη ο καλός προπονητής των πρωταθλητών Ευβοίας μας έλεγε σχεδόν με βεβαιότητα πως η ομάδα δεν χάνει με τίποτα την άνοδο.

Και τώρα μετά το τέλος του τελευταίου νικηφόρου ματς με το Κερατσίνι που σφράγισε και τυπικά την άνοδο ,στην συνομιλία μας αυτή η βεβαιότητα του τότε έγινε στα μάτια του κόουτς μια προσωπική δικαίωση. Δεύτερη συνεχόμενη άνοδος στην γ' εθνική μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι και μάλιστα ετούτη για τους Βαθειώτες είναι και η πρώτη της ιστορίας τους -υπήρχε μια στην πάλαι ποτέ Δ΄εθνική που μας την θύμισε ο κόουτς. Όσο για το μέλλον κανείς δεν γνωρίζει θα μιλήσει με τους διοικούντες μας είπε και με την προθήκη τριών τεσσάρων καλών παικτών συν την φετινή μαγιά ο Αμαρυνθιακός μπορεί να σταθεί στο ύψος της κατηγορίας.

Μια πορεία που είχε κάποιες δυσκολίες ειδικά μετά την ήττα στο Ευπάλειο, είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Τολό ήρθε όμως το μεγάλο διπλό στο Λουτράκι και μπήκε πλέον το νερό στο Αυλάκι πριν την επισημοποίηση με το 4-1 επί του Κερατσινίου. Ευπάλειο , Λουτράκι και Αμαρυνθιακός πλέον πάνε για άλλες πολιτείες με τους Κορίνθιους να δέχονται το δώρο της Θήβας που συνέτριψε τον Παναυπλιακό αφήνοντας τους πρωταθλητές της Αργολίδας στα κρύα του λουτρού.

Όλα καλά λοιπόν για μια ομάδα πραγματική οικογένεια που χορεύοντας σαν μικρά παιδιά στο κέντρο του γηπέδου έδωσε βροντερό παρών για το Ευβοικό ποδόσφαιρο που δείχνει τα τελευταία χρόνια να βγαίνει από το τούνελ της μιζέριας και της ανυποληψίας βλέποντας ένα φως εκεί στην άκρη ......