Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο 10ος αγώνας κολύμβησης Ν. Πύργος-Ωρεοί

 

Πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά ο 10ος κολυμβητικός αγώνας αντοχής 2000 μέτρων Νέος Πύργος - Ωρεοί. 

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης, αλλά και πραγματοποίησης, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν  κάθε άλλη φορά με συνολικά 35 κολυμβητές από όλη την Ελλάδα και με ηλικίες από 16 χρονών μέχρι και 75 ! και με όλους να τερματίζουν την διαδρομή με επιτυχία.

Ο αγώνας ξεκίνησε παραδοσιακά έξω από το ξενοδοχείο ΤΟ ΡΟΔΟΝ του Γιάννη Γκέσση στην παραλία του Νέου Πύργου και φέτος την έναρξη έδωσαν ο βουλευτής ΝΔ της Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου και η εκπρόσωπος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού Σταυρούλα Σπίτσα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών, με την ευγενική συμμετοχή και βοήθεια του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Φυσικά μετά το τέλος των τερματισμών, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των πρωτευσάντων.

Πρώτος κολυμβητής που τερμάτισε φέτος είναι ο  Δημήτρης Γκοτζιάς, αθλητής του Παναθηναϊκού, με χρόνο 29.15.50.  Δεύτερος ο Κώστας Χατζητρακόσας με χρόνο 27,41.20 του ΠΑΟ επίσης και τρίτος ο Αριστείδης Ιωαννίδης  με χρόνο 28.06.06.  

Να σημειώσουμε ότι 5ος τερμάτισε ο αθλητής του ΝΟΔΩ Θοδωρής Λάϊος.

Από τις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Ελένη Ιωαννίδη, δεύτερη η Ελένη Αναστασίου και   τρίτη η Μαρία – Ιωάννα Χίμου Κουστίκου.

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος, γεννηθείς το 1949, τερμάτισε και βραβεύτηκε σαν ο πιο ηλικιωμένος συμμετέχων στον αγώνα. 

Δείτε στα Video από τον αγώνα, αποσπάσματα από την έναρξή του αλλά και από τερματισμούς, βραβεύσεις και δηλώσεις αθλητών και επισήμων που βρέθηκαν στο Νέο Πύργο και στους Ωρεούς (τα πλάνα είναι αμοντάριστα, ακριβώς όπως τραβήχτηκαν). 

ΣΣ: τα video αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ θα δείτε αργότερα, σε άλλη ανάρτηση, μόλις ετοιμαστούν και φορτωθούν !!! (Αναμείνατε λοιπόν)