Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πανελλήνιο Κ16: Καλές επιδόσεις στην Χαλκίδα.

 Οι υψηλές θερμοκρασίες και η έντονη υγρασία δε στάθηκαν εμπόδιο στους αθλητές και στις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στον όμιλο της Χαλκίδας.

Οι εκατοντάδες νεαροί και νεαρές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταμείφθηκαν με εξαιρετικές επιδόσεις

Πολύ καλός αγώνας έγινε στο τετραπλούν των Ανδρών με τους Νίκο Ροϊδάκη (ΑΟ Κάλλιστος) και Στέλιο Πέππα (ΓΣ Κηφισιάς) να διεκδικούν την πρώτη θέση με καλές επιδόσεις. Ο Ροϊδάκη κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του με με άλμα στα 16,71 μ., επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του 16,73 μ., που είναι και η τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα. Ο αθλητής είχε ακόμη θετικά άλματα στα 16,69 μ. και 16,58 μέτρα. Ο Πέππας στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια “προσγειώθηκε” στα 16,69 μ., δύο μόλις εκατοστά από τον προπορευόμενο αθλητή και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο νεαρός έχει ατομικό ρεκόρ από φέτος 16,99 μ., που είναι η δεύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Στη σφυροβολία των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 67,10 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα δεύτερος ήταν ο Ανδρέας Αποστολάκος (ΑΣΚΑ Σωκράτης Γκιόλιας) με 66,55 μ. και στην τρίτη ο Πέτρος Κασσαβήτας (ΑΣΚΑ Σωκράτης Γκιόλιας) με 62,51 μ.

Στα 150 μ. πρώτος ήταν ο Θεόδωρος Καπελιώτης (Αναγ. Πύργου) με 16,91 μ. (-1,2). Στα 300 μ. η Μαρία Κωνσταντάκη (Πήγασος Ηρακλείου) τερμάτισε πρώτη σε 45.03.

Στα 150 μ. των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Αγγελίνα Κοκόση (ΓΣ Ίκαρος Ν. Ιωνίας) με 18.81.

Την πέμπτη επίδοση όλων των εποχών σημείωσε στο τετραπλούν κοριτσιών η Αλεξία Κρεούζη (ΓΣ Κερατσινίου) με 14,71 μ. (-0,1).

Το πρόγραμμα των αγώνων παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που μάλιστα έκανε την απονομή στον ακοντισμό των κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, καθώς και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τις επόμενες κοινές τους δράσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η κ. Σακοράφα ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη για τη συμβολή του στο έργο της Ομοσπονδίας.

Το όμορφο στάδιο της Χαλκίδας γέμισε από γονείς, οικείους των παιδιών, αλλά και φίλους του στίβου, που παρακολουθήσουν από κοντά μια απολυτά επιτυχημένη διοργάνωση, γιορτή για το μέλλον του ελληνικού στίβους. Από τους αγώνες δεν έλειψαν οι εικόνες παιδιών να κλαίνε με το τέλος των αγώνων από χαρά για το αποτέλεσμα, αλλά και από λύπη για το στόχο που δεν πέτυχαν. Παιδιά να ενθαρρύνουν τους συναθλητές και τις συναθλήτριες τους, αλλά και να χειροκροτούν τους αντιπάλους τους.