Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AONA:Έβαλε και φέτος ψηλά τον πήχυ.

Σε κλίμα  αισιοδοξίας και με υψηλές βλέψεις πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη της Αρτάκης με τον καθιερωμένο αγιασμό και την προπόνηση.

Διοίκηση ,παίκτες και τεχνικό τιμ έδωσαν το παρών με τον νεοφερμένο στον πάγκο Γιώργο Κούτση να δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση μετά από δέκα χρόνια να επιστρέφει .Ικανοποιημένος με τις έως τώρα μεταγραφές και πεπεισμένος πως και με την βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να καταφέρει αυτό που έχασε πέρυσι στο παρά ένα και ανεξάρτητα σε ποιο όμιλο θα κληθεί να παίξει.

Ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάννης στο ίδιο μήκος κύματος με την πίστη για άνοδο και πεισμωμένος για την περυσινή άδικη εξέλιξη ,δήλωσε πως όλα συνηγορούν υπέρ της Αρτάκης ανακοινώνοντας και επίσημα την ηχηρή μεταγραφή του Νίκου Κοροβέση που πραγματικά αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.

Μια ολόκληρη δεκαπεντάδα από νέους έχουν ρίξει άγκυρα στην Αρτάκη και δη οι γκολκίπερ Πούλιος και Τσεκούραςόπως και οι Σπύρου, Πολίτης, Τσιόκρης, Κάνουλας, Κοτρογιάννης, Πίσπας, Πάνου, Κατσογιάννης, Παπαγγελής, Κ.Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Καλέργης και φυσικά ο Κοροβέσης .

Αυτοί συν τους παλιούς με σημαίες τους Παπαδάκη και Σπηλιώτη αναμένεται να δέσουν ένα ισχυρό σύνολο για το νέο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως έφυγαν για άλλες πολιτείες οι Σαλπιγγίδης, Παυλίδης, Μουζάκης, Μεταξάς , Βελής, Χατζηστάμου και Ταυταρίδης.