Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανανέωσε ο Κ.Σπανός με την Δροσιά.

 
Η Δροσιά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Σπανό τον ικανό επιθετικό και ελπίζει να βοηθήσει τα μέγιστα στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Ο 33χρονος επιθετικός Κώστας(Τάκης) Σπανός, μέχρι πρότινος αγωνιζόμενος στην ομάδα μας, συνεχίζει μαζί μας! Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με έναν συντοπίτη μας και πολύτιμο – έμπειρο επιθετικό, ο οποίος ενίσχυσε πέρυσι και θα συνεχίσει να ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις της ομάδας μας.

Με πείσμα, αφοσίωση και σταθερότητα, αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει αποδείξει το μεγάλο ταλέντο του στο παιχνίδι και είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει έναν πολύτιμο πόρο για την ομάδα μας.

Με χρόνια εμπειρίας σε διάφορες ομάδες και πρωταθλήματα [ΠΑΟ Κανήθου, Λουκίσια, Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου, Ηρακλής Ψαχνών, Παναργειακός, Επισκοπή, Αιολικός, Πανηλειακός, ΑΟ Χαλκίς, ΑΟ Υπάτου, ΑΟ Νέας Αρτάκης, Ελλοπιακός, ΑΠΚΟ Δροσιάς], αυτός ο επιθετικός έχει αναδειχθεί ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του.

Η ικανότητά του να σκοράρει, να προσφέρει ασίστ και να επηρεάζει θετικά το παιχνίδι είναι απολύτως εντυπωσιακή. Επιπλέον, η ηγετική του προσέγγιση και η δέσμευσή του προς την ομάδα τον κάνουν ένα πρότυπο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές μας’.