Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ'Εθνική:Τέσσερις είπαν το ''ναι'' στην ΕΠΟ.

 
Από τις εννιά ομάδες που αναζητά η ΕΠΟ προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ των 72 για την νέα  γ' εθνική τέσσερις αποδέχθηκαν ήδη την πρόσκληση.Οι ομάδες που αναζήτησε η ΕΠΟ ήταν όπως είναι γνωστό από τις τέταρτες ομάδες στα πρόσφατα μπαράζ.

Απο τις Αρη Πηγών, ΠΟ Μουδανιών, Απόλλων Χανίων, ΦοίβοςΚρεμαστης, ΑΟ Θήβας, Αναγεννηση Περιβολιου, Παλληξουριακο και Ατρόμητο Παλαμα οι 4 που είπαν ναι ήταν οι ΠΟ.Μουδανιών ,Αρης Πηγών,Ατρόμητος Παλαμά και η Θήβα με τους υπόλοιπους να έχουν στο περίμενε την ελληνική ομοσπονδία.

Εφόσον κάποια ομάδα από αυτές δεν επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, τότε θα σταλεί πρόσκληση στην καλύτερη 5η ομάδα που προέκυψε από τα μπαράζ των πρωταθλητριών των Ενώσεων. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή είναι πιθανό να σταλεί, γιατί ήδη υπάρχει κενό όπως έχει προαναφερθεί. Και κάπως έτσι θα κλειδώσουμε 72 ομάδες που θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των 18.

Ο ΠΟ.Μουδανιών και ο Άρης Πηγών θα τοποθετηθούν στον 1ο όμιλο με τις ομάδες της Θράκης.Μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά πάντως που έχει σαν αιτία τις πολλές οικονομικές δυσκολίες των ομάδων που ανεβαίνουν στην γ εθνική και αδυνατούν να συμμετάσχουν. Σημεία των καιρών........