Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διάκριση για την Κ. Ρέμπελου στο Βαλκανικό

Η Καλλιόπη Ρέμπελου του Γ.Σ. Νεάπολις με τα χρώματα της Εθνικής κατέκτησε την 4η θέση στα 400μ στους Βαλκανικούς Αγώνες, σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση με χρόνο 55".20, η οποία αποτελεί την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία Κ18. Αυτός ο χρόνος αποτελεί επίσης το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα πραγματοποιηθεί στο Περού στις 27 Αυγούστου, όπου το όριο είναι 55".40.

Η αθλήτρια του Κώστα Μαρκοπούλου συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Banska Bystrica της Σλοβακίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου 2024. Αυτή η συμμετοχή έρχεται μετά από τις επιτυχίες της στους Βαλκανικούς Αγώνες, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική της πορεία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Καλλιόπη, πρώην αθλήτρια κολύμβησης, έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια του προπονητή της να σημειώσει εντυπωσιακές επιδόσεις στον στίβο. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά της έχουν αποδώσει καρπούς, επιτρέποντάς της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο με το εθνόσημο.

Η πορεία της Ρέμπελου αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και προσπάθειας, δείχνοντας πως με στόχο και επιμονή μπορεί κανείς να πετύχει το καλύτερο. Οι επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλοι ελπίζουν σε νέες διακρίσεις και ακόμα καλύτερες επιδόσεις από αυτήν την ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού στίβου.