Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχών στα φετινά πρωταθλήματα

 Μέχρι τις 22 Ιουλίου γα τις ομάδες Α' και Β' κατηγορίας και μέχρι τις 21 Αυγούστου για τις ομάδες Γ' κατηγορίας ορίστηκαν οι προθεσμίες για την συμμετοχή στα πρωταθλήματα της περιόδου 2024 -2025 όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή (ΕΠΣ) στο άρθρο 3 της προκήρυξης. Ανακοινώθηκε επίσης ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και σε ποια κατηγορία.

ΑΡΘΡΟ 3ο.: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, πρέπει να υποβάλλουν στην Ένωση γραπτή δήλωση συμμετοχής

Τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μέχρι τη Δευτέρα 22/7/2024

Τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μέχρι τη Δευτέρα 22/7/2024

Τα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μέχρι την Τετάρτη 21/8/2024

Η δήλωση συμμετοχής σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης και επιπλέον κατατίθεται δήλωση περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων FIFA, UEFA και ΕΠΟ.

Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τα σωματεία υποχρεούνται να καταθέσουν:

To έγγραφο ορισμού του αντικλήτου τους, στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός του FAX ή το email του σωματείου ή του αντικλήτου. 

Το συνυποσχετικό διαιτησίας - δήλωση σωματείου. Τη δήλωση για την συναίνεση σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (αξιωματούχων ομάδων) 

Το πρακτικό Δ.Σ. με την εκλογή της νόμιμης διοίκηση τους (επικυρωμένο αντίγραφο απο την Περιφέρεια) 

Παραχώρηση γηπέδου από τον Αρμόδιο Δήμο.

 Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση όλων των οφειλών προς την Ένωση, σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 3ε του Κ.Α.Π. Για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να εκδίδεται από την διοργανώτρια αρχή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗ ΟΦΕΙΛΗΣ.

Επίσης τα σωματεία δεν θα μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, όταν οφείλουν χρηματικά ποσά, από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ε.Π.Σ. Ευβοίας - Ε.Π.Ο.) σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ.13 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών.