Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κάλυψη τριων κενών θέσεων στην Β' Ευβοίας

Η ΕΠΣ Ευβοίας στην συνεδρίαση της αποφάσισε μεταξύ άλων την κάλυψη τριων κενών θέσεων που δημιουργήθηκαν στους ομίλους της Β' Ευβοίας και προσκάλεσε τα σωματεία για την δήλωση συμμετοχής τους.

Οι σχετικές αποφάσεις:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την χθεσινή 24/07/2024 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις :

1. Καλούνται τα σωματεία ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ και ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ όπως δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών «ΖΑΛΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» 2024-2025 προκειμένου να καλυφθούν οι τρείς (3) κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω μη συμμετοχής των σωματείων ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ , ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

2. Συγκροτήθηκε, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025 , η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ με Πρόεδρο τον κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ , Αναπληρωτή Πρόεδρο την κα. ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ και μέλος τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.

 3. Ορίστηκε ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ , αξιολογημένος παρατηρητής της Β΄ κατηγορίας , ως μέλος της νέας Επιτροπής Διαιτησίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025 ενώ τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής θα ανακοινωθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Στα πλαίσια της διεξαγωγής της 2ης Φάσης της Σχολής Προπονητών στην Χαλκίδα , ορίζεται ως υπεύθυνος για οργανωτικά ζητήματα και θέματα προετοιμασίας το αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης κ. ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.