Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αμαρυνθιακός: Με πολλούς νέους το ξεκίνημα.

 Με την εκ βάθρων αλλαγή εν όψη της παρθενικής συμμετοχής στην γ' εθνική ο Αμαρυνθιακός πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη για την νέα σεζόν με τον Γ. Καρβέλη στον πάγκο ,τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Ζουλιώτη,τον γενικό αρχηγό Σωκράτη Ποδαρα και την διοίκηση να δηλώνουν παρόντες.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά δεκαεννέα παίκτες από τους περυσινούς που έφεραν την ομάδα στην γ' εθνική αποχώρησαν για να έρθουν στην θέση τους  10 νέοι παίκτες που ασφαλώς πρέπει να δέσουν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καρβέλη.

Συγκεκριμένα έφυγαν για άλλες Πολιτείες οι Τάκο, Μυρτέζα, Φαλαγγίτης, Σεινταράσι, Πάττας, Σταματούκος, Χαλιώτης, Σπυράκης, Μώρος, Βάρκας, Ρούσσος, Βέσελι, Κοτρογιάννης, Σκριβάνος,Μετοχιάτης, Τσολάκος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μήτρου, έμεινε όμως το βαρύ πυροβολικό ο Τόρα που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και την εμπειρία του σε μιά δύσκολη κατηγορία.

Απο την άλλη βρήκαν απάγγειο λιμάνι στην Βάθεια οι Ρεσβάνης, Νιφορόπουλος, Βιέννα, Τσέλλος, Γκιόσι, Δέδες, Ντελέκος ,Ταυταρίδης ,οι δύο γκολκήπερς Μικές και Κυριατζής με τους νεοφώτιστους στην γ' εθνική Βαθειώτες να χτυπάνε φλέβα από Ελλοπιακό μεριά καθώς η Βοιωτικη ομάδα πήρε την άγουσα λόγω χρεών για το τοπικό.

Στην πρώτη επίσημη έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε προπόνηση.