Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας: εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας ανακοινώνει πως την  Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 πραγματοποίησε   Γενική  Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση.

Σε αυτήν ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ανδρέας Παπανδρέου έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ομάδας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.

Επίσης στην ομιλία του ο σημερινός πρόεδρος περιέγραψε την επιτυχημένη θητεία της τελευταίας διετίας, κατά την οποία η ομάδα της Ιστιαίας πέτυχε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β'  Κατηγορίας, την άνοδο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Εύβοιας και την κατάταξή της  στις καλύτερες ομάδες της Εύβοιας.

 Στην συζήτηση που ακολούθησε, η Γενική Συνέλευση με τη σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, πήρε ομόφωνα την απόφαση να παρατείνει την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2024.  Μάλιστα όλοι συμφωνήσαν πως η ομάδα είναι ανοιχτή σε κάθε επιχειρηματική πρόταση που θα μπορούσε να αναλάβει και να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας, δίνοντας νέο αέρα και νέα προοπτική στους στόχους της. Οι  δηλώσεις των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. θα γίνονται στους Ανδρέα  Παπανδρέου και Βαγγέλη Γεροστάθη (τηλ. Επικοινωνίας  694 389 8400 και 963 272 0331 αντίστοιχα).

 Επιπροσθέτως η Γενική Συνέλευση πήρε την απόφαση οι εκλογές να πραγματοποιηθούν το επόμενο Σάββατο 27 του μηνός, καταληκτική  ημερομηνία εγγραφής νέων μελών αλλά και ημερομηνία που τα παλιά μέλη θα μπορέσουν να ανανεώσουν την εγγραφή τους.

Η ώρα και ο τόπος των εκλογών θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρόνο.