Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διακρίσεις ο ΓΑΣ Ευβοϊκός στο Πανελλήνιο


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοτίου Ομίλου στην κατηγορία Κ16 που έγινε στη Χαλκίδα το Σαβατοκύριακο που πέρασε πήρε μέρος ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ με 10 αθλητές και αθλήτριες και 25 εθελοντές. 

Ασημένιο μετάλλιο στα 150μ κατέκτησε ο αθλητής μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ με ατομικό ρεκόρ 17.02’’, ενώ την 9η θέση στα 80μ κατέκτησε η ΒΛΑΧΟΥ ΝΕΦΕΛΗ με επίδοση 10.70΄΄και οι 2 αθλητές γυμνάζονται με τον προπονητή μας κ. ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ. 

Την 10η θέση κατέκτησε η σκυτάλη μας 4Χ80μ με τους Καζίγια Αντώνη, Σκούρο Κωνσταντίνο, Δούλο Νεκτάριο και Αντωνίου Λουκά με χρόνο 39.08’’ ενώ καλή επίδοση έκανε και η σκυτάλη των κοριτσιών με τις ΡΕΖΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΡΟΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΒΛΑΧΟΥ ΝΕΦΕΛΗ με χρόνο 43.23΄΄, τις σκυτάλες προετοίμασε ο προπονητής του συλλόγου ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ. 

Την 12η θέση στον δίσκο κατέκτησε η ΚΟΡΡΕ ΕΥΑ με επίδοση 25.39μ, η ίδια αθλήτρια πήρε μέρος στην σφαίρα που με επίδοση 9.45μ έμεινε στην 16η θέση, προπονητής της είναι ο κ. ΜΠΟΣΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 

Την 13η θέση στο άλμα τετραπλούν κατέκτησε ο αθλητής μας ΣΚΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με επίδοση 14.46μ, επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν σε ατομικά αγωνίσματα και οι ΚΑΖΙΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ στα 80μ με χρόνο 10.03΄΄ , ΔΡΟΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΊΝΑ στο μήκος  με επίδοση  4.51μ και η ΙΣΑΚ ΣΑΡΑ στο άλμα τετραπλούν με επίδοση 11.26μ και οι 4 είναι αθλητές γυμνάζονται με την προπονήτριας μας ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε του 25 εθελοντές αθλητές και αθλήτριες του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ που βοήθησαν και τις 2 ημέρες στην διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου στην πόλη μας,  με πολύ χαρά παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο Σύλλογος μας προάγει το εθελοντισμό και την προσφορά εδώ και πολλά χρόνια στους αθλητές μας,  αρχές που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Συγχαρητήρια σε όλους.