Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Aυλωνίτης στον πάγκο της'' Μπάρτσα''

Μετά την φυγή του Π.Τοκπασίδη η Προποντίδα έδωσε τα ηνία στον καταξιωμένο Αντώνη Αυλωνίτη του οποίου η παρουσία θα φέρει την ομάδα σε θέση ισχύος στο νέο πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας;

‘Η διοίκηση της ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΑΝΤΩΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι κοινές μας απόψεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η συμφωνία όσον αφορά τους στόχους της ομάδας μας για φέτος, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την έναρξη της συνεργασίας μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Αντώνης Αυλωνίτης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα φορώντας την φανέλα της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ το 1977, ζε ηλικία 16 ετών, όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια, πριν μεταπηδήσει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το 1981, όπου αγωνίστηκε για 6 έτη και στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ. Κατόπιν αγωνίστηκε στις ομάδες ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Β’ ΕΘΝΙΚΗ), ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ ΧΙΟΥ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ), ΘΗΒΑ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ) και ΦΩΣΤΗΡΑ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ), κλείνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το 1994.

Το βιογραφικό του ως προπονητής είναι πλούσιο, αφού οι ομάδες που προπόνησε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο είναι:

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ΑΟ ΘΗΒΑ, ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΟ ΚΥΜΗΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ.

Επίσης έχει διατελέσει για 3 χρόνια ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικών ομάδων Νέων και Ελπίδων και έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών σε τρία επίσημα παιχνίδια.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε  μαζί τους κοινούς στόχους που έχουμε θέσει. με τον Αντώνη Αυλωνίτη του οποίου η παρουσία θα δώσει παρόμοιες αν όχι καλύτερες προοπτικές στο νέο πρωτάθλημα.