Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Queen Motor Oil Χορηγός Αμαρυνθιακού

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τον κορυφαίο χορηγό του Αθλητικού Ομίλου ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, την  Queen Motor Oil της εταιρείας  STANDARD OIL Hellas. 

◽Το λογότυπο των λιπαντικών θα αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της κυρίας εμφάνισης καθώς και σε όλο το υλικό ένδυσης για τη περίοδο 2024-25 που η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

◽Η Queen Motor Oil προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λιπαντικών υψηλών προδιαγραφών για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, γεωργικά μηχανήματα, μοτοσικλέτες, καθώς και προϊόντα για βαλβολίνες και λιπαντικά διαφορικών, υδραυλικά συστήματα, μετάδοση κίνησης, ανελκυστήρες, μεταφορά θερμότητας, βιομηχανία, αεροσυμπιεστές, εργαλεία αέρος, συρματόσχοινα, κοπή και κατεργασία μετάλλων, ναυτιλία, μηχανές θαλάσσης και εξωλέμβιες.

◽Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της, εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη εργασιακή ικανοποίηση και ασφάλεια. 

◽Με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής, η STANDARD OIL Hellas διασφαλίζει ποιοτική και ταχύτατη παραγωγή και συσκευασία, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

◽Η εταιρεία έχει τις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε μια έκταση 6.000 τ.μ., και εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες όπως η Βουλγαρία, η Fyrom, η Σερβία - Μαυροβούνιο, το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ιταλία, η Τσεχία και η Αλβανία.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας 👉 http://www.standardoil.gr/

◽Είμαστε περήφανοι που έχουμε την υποστήριξη ενός τόσο αξιόπιστου και σεβαστού χορηγού, και ανυπομονούμε να επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις μαζί.