Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

19 μετάλλια το κανόε καγιάκ του Ν.Ο.Χαλκίδας στο 34 ο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Επιτυχιών συνέχεια για το τμήμα κανόε καγιάκ σπριντ του Ν.Ο.Χαλκίδας. Ο Ν.Ο.Χαλκίδας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο κανόε-καγιάκ σπρίντ αφού μετά τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα ανάπτυξης κατέκτησε 19 μετάλλια και τη 3 η θέση στη γενική κατάταξη στο 34ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 26-28 Ιουλίου. Οι αθλητές/τριες του τμήματος ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις κούρσες τους, φέρνοντας μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στο σωματείο και στη πόλη μας.

Ήταν ομολογουμένως μία πολύ μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν σωματεία με μεγάλη παράδοση στο άθλημα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ποιοτική και διαχρονική δουλειά που γίνεται στο τμήμα κανόε καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χαλκίδας.

 Στην 1η θέση κατετάγη ο Ν.Ο.Χανίων και στη 2η θέση ο Ν.Ο. Μεσολογγίου. Παράλληλα το σωματείο μας κατέκτησε και 19 μετάλλια, και συγκεκριμένα 8 χρυσά, 9 ασημένια, 2 χάλκινα μετάλλια και πολλές

βαθμολογούμενες θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσό μετάλλιο:

Κ1 ανδρών 200μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ

Κ2 ανδρών 200μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ- Ρένζι Νικόλαος

Κ2 ανδρών 500μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ- Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος

Κ2 μεικτό ανδρών-γυναικών 200μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ- Καμινάρη Ελευθερία

C1 γυναικών 200μ: Καμινάρη Ελευθερία

Κ2 εφήβων 500μ: Μεταξάς Κωνσταντίνος- Μέρτζιος Ανδρόνικος

Κ2 εφήβων 1000μ: Μεταξάς Κωνσταντίνος- Μέρτζιος Ανδρόνικος

Κ4 εφήβων 500μ: Ιωάννου Χρήστος -Ζέρβας Ιωάννης-Μίχος Δημήτριος-Αγγέλου

Ευθύμης

Ασημένιο μετάλλιο:

Κ4 ανδρών 500μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ- Ρένζι Νικόλαος- Μεταξάς Κωνστσντίνος-

Μήτσου Παναγιώτης

Κ4 ανδρών 200μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ- Ρένζι Νικόλαος- Ευθυμιάδης

Κωνστσντίνος- Μήτσου Παναγιώτης

Κ2 ανδρών 1000μ: Ρένζι Νικόλαος- Μήτσου Παναγιώτης

C1 ανδρών 1000μ: Ντβουλιάτ Βλάντισλαβ

Κ1 1000μ εφήβων: Μέρτζιος Ανδρόνικος

Κ1 500μ εφήβων: Μέρτζιος Ανδρόνικος

Κ1 200μ εφήβων: Μέρτζιος Ανδρόνικος

Κ2 200μ εφήβων: Μέρτζιος Ανδρόνικος- Μεταξάς Κωνσταντίνος

Κ2 1000μ: Ζέρβας Ιωάννης- Ιωάννου Χρήστος

Χάλκινο μετάλλιο:

Κ2 ανδρών 500μ: Ρένζι Νικόλαος- Μήτσου Παναγιώτης

Κ1 εφήβων 200μ: Μεταξάς Κωνστνίνος

4 η θέση

Κ1 γυναικών 500μ: καμινάρη Ελευθερία

Κ1 γυναικών 1000μ: καμινάρη Ελευθερία

Κ2 παίδων 500μ: Ζέρβας Ιωάννης- Ιωάννου Χρήστος

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές του Ν.Ο.Χαλκίδας που συμμετείχαν στους αγώνες κατέκτησαν τουλάχιστον 1 μετάλλιο και αν συμμετείχε και ο αθλητής Πετρόπουλος Μάρκελλος, ο οποίος απουσίαζε λόγω εξετάσεων σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού η κατάταξη μας στη βαθμολογία και στην συγκομιδή μεταλλίων θα ήταν ακόμα καλύτερη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του τμήματος, Κιαπέκο Θεόδωρο: συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/ τριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτό το απαιτητικό τριήμερο, για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, τη συνέπεια τους καθώς και το καλό κλίμα που υπήρχε εντός και εκτός του αγωνιστικού στίβου. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούν να απολαύσουν τη στιγμή τους. Οι στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή του χρόνου επιτεύχθηκαν βάσει αποτελεσμάτων και οι νέοι αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών ενσωματώθηκαν γρήγορα στην υπόλοιπη ομάδα που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά του τμήματος μιας και μιλάμε για ενεργά μέλη της εθνικής ομάδας με σημαντικές επιτυχίες σε διεθνείς αγώνες, Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω και τους γονείς- υποστηρικτές του τμήματος, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους από διάφορα πόστα, αλλά και την εν γένει παρουσία τους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η μετακίνηση των αθλητών/τριών και η μεταφορά σκαφών.

Οι υποχρεώσεις των αθλητών μας δε τελειώνουν εδώ μιας και οι Καμινάρη Ελευθερία και Μήτσου Παναγιώτης (επιλαχών) θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ στην Πορτογαλία που θα γίνουν στα μέσα Οκτωβρίου στην πόλη της Μαδέιρα.

Μετά και τη λήξη των επίσημων διοργανώσεων της ομοσπονδίας το τμήμα θα παραμείνει κλειστό για ένα μικρό αλλά απαραίτητο διάλειμμα.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με την έναρξη προπονήσεων της αγωνιστικής προ-αγωνιστικής ομάδας κανόε καγιάκ σπρίντ, νέων εγγραφών καθώς και δοκιμαστικών για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας!!! Διασκέδαση- άθληση- άσκηση- συμμετοχή σε αγώνες!!! Στο κρηπίδωμα Χαλκίδας, κάτω από το κόκκινο σπίτι.

Τηλ επικ: 6944556649, Κιαπέκος Θεόδωρος