Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Πρώτο δείγμα θετικό με Κάρυστο.

 Στο πρώτο φετινό τέστ της Αρτάκης απέναντι στην Κάρυστο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 με ένα άκρως ανανεωμένο πρόσωπο και με πολλά παιδιά να χρησιμοποιούνται απο τον Γιώργο Κούτση.

Σημαντική η παρουσία του Κατσογιάννη από την Κ21 στο αρχικό σχήμα σαν παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας με τον πολύπειρο Τσούπρο.Ο παλιός Ππαπαδάκης πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα στο ''Γ'' ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Στασινόπουλος.

Και τα δύο γκολ η Αρτάκη τα πέτυχε στο β' ημίχρονο με τους Καρυστινούς να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως στο α' μέρος ενώ αρκετοί κατάσκοποι βρέθηκαν στις εξέδρες του '' Κίλιμπας'' ανάμεσα τους ο Γιώργος Λάμπρου και ο Αντώνης Αυλωνίτης.

Αρτάκη: (Γιώργος Κούτσης): Ντουμάνης, Παπαγγελής, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Κατσογιάννης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Καλλέργης, Κανούλας, Πολίτης, Σπύρου. (Τσεκούρας, Πούλιος, Ιωάννου, Διονυσόπουλος, Πάνου, Γεωργίου, Τσιόκρης, Φισκατώρης, Βουγιούκας, Κοτρογιάννης).

Κάρυστος:(Φώντας Καζακόπουλος): Μπονατάκης, Κολλιάκος, Αργυρίου, Λάτσης, Ζάνι, Αντώνενας, Γκιλπάθης, Μπούσουλας, Καράβολας, Τζένης, Ζέφι. (Ραβιόλος, Σακελλαρίου, Μπούφης, Λυμπερόπουλος, Κοκοκύρης).