Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γ. Σαμαράς προπονητής στον Ατρόμητο Αλιβερίου

 Συμβόλαιο συνεργασίας με το σωματείο μας για να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ υπέγραψε τη Δευτέρα 19/8 ο προπονητής Γιάννης Σαμαράς παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Καραγιάννη.

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος UEFA B.

Από μικρή ηλικία ενασχολούμενος με το άθλημα ως παίκτης, ξεκίνησε από την ακαδημία Αυλωναρίου και γρήγορα κατάφερε να αγωνιστεί και στην Α’ ΕΠΣΕ.

Διετέλεσε προπονητής της ακαδημίας Αυλωναρίου την περιόδο 2010-2014 αλλά και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο 2024 ενώ έχει εργασθεί και στις ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (2020-21) και ΜΟΝΟΔΡΥ (2021-23) με σημαντική επιτυχία την άνοδο της τελευταίας στην Β’ ΕΠΣΕ.

Με την προπονητική του εμπειρία αλλά και το υπάρχον έργο του  - που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ήδη από την προηγούμενη χρονιά – θεωρούμε ότι η συμβολή του στην επίτευξη των στόχων του σωματείου μας θα είναι καταλυτική. ‘Αλλωστε στο ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, σε όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιούμαστε και πάντα σε απόλυτη ταύτιση με την ιδρυτική μας διακήρυξη, πρώτιστη προτεραιότητα μας είναι ν΄ αναπτύξουμε τις αθλητικές δεξιότητες των παιδιών υπό την καθοδήγηση των κατάλληλα εξειδικευμένων προπονητών που διαθέτουν και τα τυπικά αλλά και τα ουσιαστικά προσόντα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ το Γιάννη Σαμαρά, του ευχόμαστε υγεία και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα του ώστε μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας !