Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αμαρυνθιακός:Φιλική ήττα στην Λειβαδιά.

 Στο πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς ο Αμαρυνθιακός ηττήθηκε στην Λιβαδειά με 6-0 απέναντι σε ένα πολύ ανώτερο αντίπαλο και σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας από την ομάδα της σουπερ λιγκ.

Το ματς παρακολούθησε και ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης.

Στο 12’ ο Βήχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μπάλτσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 35’ το δυνατό σουτ του Λαμαράνα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μάριου Μικέ.

Στο 42’ ο εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γιαννιώτα που μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 48’ ο Κωστή με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 67’ ο Συμελίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0, ενώ στο 80’ ο Νικολιάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβελης, Βήχος, Λιάγκας (6′ λ.τρ. Τσάρας), Εραμούσπε, Τσάπρας, Λαμαράνα, Μεχία, Γιοκέ, Πεντρόζο, Γιαννιώτας, Μπάλτσι.

Στο Β’ μέρος έπαιξαν και οι: Στογιάνοβιτς, Βαληνδράς (τερματοφύλακας που προορίζεται για την Κ19), Κάσσος, Νικολιάς, Στιβ Σαβάλ (Αυστραλός αμυντικός που προορίζεται για την Κ19), Κασέμι, Πλέγας, Συμελίδης, Ρομό, Κωστή, Γκεζαλί, Χάμοντ.

Αμαρυνθιακός (Γιάννης Καρβέλης): Μ. Μικές, Χατζηστάμου, Πουλιανός, Βιέννας, Τσέλος, Ρεσβάνης, Νιφορόπουλος, Ντελέκος, Τόρρα, Σιαράπης, Γκιόσι.

Έπαιξαν και οι: Δέδες, Κουσερής, Ταυταρίδης, Κυριατζής, Μέτσιο, Λ. Μικές, Τσαμούρας, Ζαχαράκης, Ζαχαριάδης, Κόκκιος, Ρουμπής.