Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκος Κιαπέκος:Το Μαντούδι θα πρωταγωνιστήσει .

Ο προπονητής της Αναγέννησης Μαντουδίου μίλησε στο eviagoal και στον Γ. Νερούτσο σχετικά με την νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα μετά από πολυετή παρουσία σε τοπικούς συλλόγους με τελευταίο σταθμό του την ομάδα του Σταυρού.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις των διοικούντων του Μαντουδίου κάνει αρκετά αισιόδοξο τον ικανό κόουτς που βάζει ψηλά τον πήχυ σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία της Αναγέννησης την νέα σεζόν.

Ερώτηση: Κόουτς η νέα σου πρόκληση φέτος στο Μαντούδι πως σου φαίνεται και τι προσδοκάς από την ομάδα σου;

-Ν.Κιαπέκος:Έχουμε ξεκινήσει με όρεξη την νέα σεζόν και ευελπιστούμε να πάμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο,το ότι δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα πλην ίσως του Ταμυναικόυ κάνουν αρκετές ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι να ελπίζουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο ,οι στόχοι μας είναι μια καλή πορεία στο κύπελλο και η τετράδα στο πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Πιστέυεις πως η φυγή του Μαναρίτσα αναπληρώθηκε με τους νέους παίκτες που ήρθαν και που βασίσεις αυτή σου την αισιοδοξία;

-Ν.Κιαπέκος: Σίγουρα η φυγή ενός τόσο ικανού επιθετικού είναι στα μείον όμως η απόκτηση του Καραντάκη κυρίως αλλά και των Τσούτση, Καρρά και Γκούρλα μπορεί κάλλιστα να αναπληρώσουν το κενό του, εκτός αυτού υπάρχει στα πλάνα η απόκτηση άλλων δύο παικτών ικανών να δώσουν το κύρος και την ισχύ που χρειάζεται η ομάδα.

Ο κόσμος του Μαντουδίου που είναι κοντά στην ομάδα οφείλει να είναι ήσυχος πως εμείς σαν προπονητής και  διοίκηση θα κάνουμε το καθήκον μας το Μαντούδι να είναι μια ομάδα που θα την υπολογίζουν όλοι και γιατί όχι στο τέλος να μην την καμαρώσουμε να κόβει ακόμη και το νήμα.

Αυτός ήταν ο Νίκος Κιαπέκος ένας άοκνος εργάτης του ποδοσφαίρου που κάθε άλλο παρά αιθεροβάμων μπορεί να χαρακτηριστεί, αντίθετα πιστεύοντας ρεαλιστικά στις δυνατότητες της ομάδας του ελπίζει σε πράγματα εφικτά και πραγματοποιήσιμα....