Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενημέρωση εν όψει έναρξης των αγώνων Κυπέλλου

Εν όψει της έναρξης των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών και Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας στις 31/08-01/09/2024,σας ενημερώνουμε τα παρακάτω :

Σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών ,  τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται στην απασχόληση προπονητή κατόχου διπλώματος τουλάχιστον UEFA B  ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ καθώς και να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. έχοντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

    Για τα σωματεία της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την υποχρεωτικότητα διπλωματούχων προπονητών.

    Τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που αγωνίζονται στο Κύπελλο Ερασιτεχνών πρέπει να χρησιμοποιούν τουλάχιστον έναν (1) ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών καθ ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να αγωνίζονται με τουλάχιστον δύο (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών και τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα πρέπει να αγωνίζονται με συμμετοχή τουλάχιστον τριών (3) ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών καθ ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

    Στο Κύπελλο Α΄κατηγορίας (League Cup) δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών.