Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aγιασμός και φιλικά παιχνίδια σχολής Ολυμπιακού

 Eviagoal   30/9/ 2024 255
--
> Την Παρασκευή 27/09 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Σχολής και Α. Ε. Ληλαντίου σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν!

> Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Πάτερ Δημήτριο σε ένα κλίμα ευλάβειας και προσδοκίας για μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και αθλητική πρόοδο.

> Στην εκδήλωση είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, κ. Γιάννη Ρέτσα μαζί με τους κ.κ. Βαγγέλη Χαϊνά και Δημήτρη Χαρμαντά.

> Οι προσκεκλημένοι μας έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της σωστής αθλητικής παιδείας και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη των ταλέντων που καλλιεργούνται στη σχολή μας.

> Οι μικροί αθλητές - αθλήτριες γεμάτοι ενθουσιασμό και φιλοδοξία, ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν, με την υποστήριξη τόσο των προπονητών τους όσο και της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας.

> Το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας που κυριαρχεί στη σχολή μας αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη τόσο των αθλητικών όσο και των ηθικών αξιών των παιδιών.

> Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές- αθλητές, γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!

> Την επόμενη μέρα τα τμήματα της Σχολής μας Κ14 και Κ16 είχαν το χθες μια μοναδική εμπειρία συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες με αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.

> Οι αναμετρήσεις αυτές αποτέλεσαν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας.

> Η ένταση και το υψηλό επίπεδο των αγώνων τους έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντική αγωνιστική εμπειρία.

> Παράλληλα, η αλληλεπίδραση με τους παίκτες του Ολυμπιακού τους βοήθησε να αντικαταστήσει τη σημασία της ομαδικότητας και της πειθαρχίας, ενώ η έκθεση σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον τους έκανε πιο ανθεκτικούς ψυχολογικά.

> Οι προπονητές επεσήμαναν ότι τέτοιες εμπειρίες είναι ανεκτίμητες για την εξέλιξη και τη βελτίωσή τους.

> Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό για την μοναδική εμπειρία που προσέφερε στους αθλητές μας.

> Τέτοιες πρωτοβουλίες προωθούν το ποδόσφαιρο και την αθλητική ανάπτυξη, και ανυπομονούμε για μελλοντικούς αγώνες !

> Ευχόμαστε μια δημιουργική και καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο.