Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο 92' η Μαλεσίνα πήρε το Χ από τον ΑΟΝΑ

Eviagoal   14/10/ 2024  416
---

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μαλεσίνα ισοφάρισε τον ΑΟΝΑ που κρατούσε από το 84', την νίκη μέσα στην μαλεσίνα.

Ο ΑΟΝΑ είχε καλές στιγμές που δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί, με τους γηπεδούχους να κλέβουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

84' πλάγιο για τον ΑΟΝΑ από αριστερά, στην εκτέλεση ο Λάμπρου, με δύναμη, έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, η κεφαλιά από τον Τσούπρο, στο δεύτερο δοκάρι ο Μεγάλος έκανε την προβολή, πρόλαβε τον Τουρκοχωρίτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει με αυτό το τρόπο το 0-1.

92′ κόρνερ για τους γηπεδούχους, από δεξιά, στην εκτέλεση ο Φουρλεμάδης, η άμυνα του ΑΟΝΑ δεν λειτούργησε σωστά,ο Δέδες πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Α.Ε. Μαλεσίνας (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τουρκοχωρίτης  –  Μπινάτσης, Τσέλα, Μούτσος, Μουσκάι, Δέδες, Μακρόπουλος, Καντάς (74′ Φουρλεμάδης), Δουβαρας, Αλεξίου, Σταμούλης (59′ Κυρολίβανος).

Α.Ο. Νέας Αρτάκης (Αγγελος Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Παπαγγελής (50′ Νιφορόπουλος), Κατσογιάννης, Τσούπρος, Καλέργης (70′ Λάμπρου) Παπαδάκης (86′ Γεωργίου), Φατιόν, Γιαννιτσάνης ((70′ Μεγάλος), Πολίτης, Στασινόπουλος, Γιαλεδάκης.