Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: ΑΕ Ιστιαίας – ΑΟ Λουκισίων: 2 – 1 - επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Ιστιαίας

Ότι δεν κατάφερε να κάνει σε πιο εύκολα παιχνίδια, η «ΑΕ Ιστιαίας» το πέτυχε με τη σημερινή της νίκη επί του «ΑΟ Λουκισίων». Ένα πολύ καλό παιχνίδι είδαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας όπου η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα των Λουκισίων και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης αφού διατήρησε μέχρι τέλους το 2 – 1.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και μοιρασμένο και στους δυο αντιπάλους, με ένα μικρό προβάδισμα των γηπεδούχων που είχαν κάποιες περισσότερες ευκαιρίες για σκοράρισμα.
Η μπάλα σήμερα σίγουρα θα… κουράστηκε μιας και δεν υπήρξε λεπτό να μην κινείτε σε όλο το χώρο του γηπέδου. Και οι δυο ομάδες είχαν πολύ καλές αναπτύξεις επιθέσεων και όπως είπαμε και πιο πριν, απλά η Ιστιαία είχε λίγο περισσότερες.
Η ομάδα του Λάμπρου Σπίντζου έπαιξε με πείσμα αλλά και χωρίς το άγχος που μέχρι σήμερα είχε, αντίθετα με τα Λουκίσια που έδειξαν το άγχος τους να πάρουν το αποτέλεσμα με το κάποιες φορές σκληρό παιχνίδι τους.
Το αποτέλεσμα είναι όμως ότι η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη και πως το ποδόσφαιρο είχε σήμερα μια ημέρα διαφήμισης και έδωσε χαρά στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Το γκολ για την «ΑΕ Ιστιαίας» ήλθε πολύ γρήγορα, στο 7ο λεπτό συγκεκριμένα, όταν ο Τούσερτ έκανε το ένα – δύο με τον Γοργομάτη και μέσα στη μικρή περιοχή ο δεύτερος βρήκε από πολύ κοντά τα δίχτυα του Μόνου και άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1 – 0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν στο 68΄ να αναπτύξουν μια επίθεση με τον Ξυφαρά να πραγματοποιεί διαγώνια πάσα στον Τσιβίκα που σχεδόν σε κίνηση βρήκε τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου και έφερε το σκορ στα ίσα, γράφοντας το 1 – 1.
Η χαρά όμως για την ομάδα του Ταυταρίδη δεν κράτησε πολύ, αφού στο 80’ ο Βασιλείου πραγματοποιεί σέντρα που βρίσκει το κεφάλι του Ανέστη και εκείνος ολοκληρώνει τη φάση βρίσκοντας τα δίχτυα του Μόνου και γράφει το τελικό 2 – 1.

Να πούμε ότι οι ευκαιρίες ήταν αρκετές και για τους γηπεδούχους αλλά και για τους φιλοξενούμενους. Οι πρώτοι όμως ήταν αυτοί που γλέντησαν το αποτέλεσμα αφού κατάφεραν να φύγουν από το χόρτο με νίκη μετά από πολύ καιρό. Να πούμε εδώ ότι στο 88’ η ομάδα της Ιστιαίας έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Βασιλείου είδε για δεύτερη φορά σήμερα την κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Φάσεις του αγώνα
5΄ Ο Ανέστης φεύγει γρήγορα και πλασάρει στον Τούσερτ. Εκείνος γεμίζει τον Γοργομάτη που προσπαθεί να βρεί την μπάλα με το κεφάλι  ενώ βρίσκεται μπροστά στο τέρμα, χωρίς να τα καταφέρει όμως.
30΄ Ο Γοργομάτης κάνει συστημένη πάσα απο αριστερά στον Ανέστη που είναι μέσα στην πριοχή που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω απο το δοκάρι.
65΄ Ο Βασιλείου εκτελεί κόρνερ που ίσα που αγγίζει το κεφάλι του Δ. Δαρζέντα και καταλήγει στον Ανέστη που η κεφαλιά του καταλήγει λίγο πάνω απο το οριζόντιο του Μόνου.
70΄ Ο Καρβέλης εκτελεί δυνατό σουτ που ο Παναγιωτόπουλος αποκρούει με τα πόδια. 
89΄ Μετά απο εκτέλεση φάλουλ η μπάλα φτάνει στον Σπυρόπουλο που πραγματοποιεί δυνατό σουτ που ο Παναγιωτόπουλος πηδάει και διώχνει πάνω απο το οριζόντιό του.

ΑΕ Ιστιαίας (Σπίντζος):
Παναγιωτόπουλος, Περήφανος Ν, Βασιλείου, Τριανταφύλλου, Αντωνίου, Στεργίου, Γοργομάτης (81΄ Δαρζέντας Α), Δαρζέντας Δ, Ανέστης, Γαβριήλ (75΄ Δέσπους), Τούσερτ (57΄ Περήφανος Γ)

ΑΟ Λουκισίων (Ταυταρίδης):
Μόνος, Καρατζάς, Ντοβίνος, Κουτσαυλής, Προβής, Καλοχωρίδης, Καρβέλης, Ξυφαράς, Μπογδάνος (81΄ Σεινταράς), Σπυρόπουλος, Τσιβίκας.

Διαιτητής: Σέγκος
Βοηθοί: Σπανός – Παππάς

Γιατρός: Σέβη Γοργομάτη.

Χρήστος Μπεκιάρης

(κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε φωτορεπορτάζ)