Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 25 Μαϊου 2014: Πρώτη ήττα στα μπαράζ του ΑΟΝ Αρτάκης μέσα στην Αράχωβα 2-0 από τον Παρνασό

Πρώτη ήττα του ΑΟΝ Αρτάκης στα μπαράζ ανόδου μέσα στην Αράχωβα από τον Παρνασό με 2-0 κι έτσι ο αγώνας της επόμενης Τετάρτης με τον Οπούντιο Μαρτίνου θα είναι ο τελικός των μπαράζ ανόδου.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν τον ΑΟΝΑ στο 8' και με τον Καλέργη άνοιξαν το σκορ 1-0. Η Αρτάκη αντέδρασε και απάντησε με μια μεγάλη ευκαιρία στο 12' με τον Καραχάλιο που από κοντά πρόλαβε κι έδιωξε ο Δημητράς. Παρά τις προσπάθειες του ΑΟΝΑ το σκορ δεν άλλαξε και το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ του Παρνασού.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι πάρα λίγο να αιφνιδιάσουν και πάλι στο 52' ΄που είχαν δοκάρι, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Αρτάκη που ανέβασε απόδοση κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 62' με τον Παπαδόπουλο και στο 66' με τον Μαστροκώστα να πετύχει την ισοφάριση, ενώ στο 72' σε μια από τις λίγες επιθέσεις των γηπεδούχων ο Τζήκας διπλασίασε τα τέρματα του Παρνασού 2-0. Ο ΑΟΝ Αρτάκης που ήταν καλύτερος σε όλο το δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 80' έχασε άλη μια μεγάλη ευκαιρία σε τετ-ατε του Μαστροκώστα. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Αρτάκης να φεύγει ηττημένη από την
Αράχωβα και α περιμένει την ερχόμενη Τετάρτη να πανηγυρίσει την άνοδο μέσα στην Αρτάκη υποδεχόμενη τον Οπούντιο Μαρτίνου.Τελικό αποτέλεσμα Παρνασός Αράχωβας - ΑΟΝ Αρτάκης 2-0









Α.Σ.Α.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 
 Δημητρας - Διβολης - Γκαλαμελος - Τζωνης - Κουρελης - Ολντασι - Τζικας - Γουλας - Καλλεργης - Μαρτιναιος - Καραι .

Α.Ο. Ν ΑΡΤΑΚΗΣ
  Γκογκος - Γκουρλας - Γκαβαλης ( 71 Κιουσης )  - Ζαχαριας - Καμαρας - Καραλης - Παπαδοπουλος - Καραχαλιος ( 46 Ρουσσος ) -  Μαστροκωστας - Μακαντασης - Ευσταθιου ( 46 Τσουτης ).