Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ζαλίζουν τα χρέη «παλιών» ΠΑΕ (πίνακας) – Έρχεται και νέος λογαριασμός για ομάδα της Super League




Οι πολιτικοί που αγαπούν τη... μπάλα! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr

Δεν ξέρουν τι χρωστάνε

Πολλοί ποδοσφαιριστές, προμηθευτές κλπ βλέποντας την αλλαγή ΑΦΜ υποχρεωθήκαν «να τα ξεχάσουν» τα λεφτά που δικαιούνται. Βλέποντας όμως την υπόθεση Ασπροπύργου και τώρα του Άρη είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές διοικήσεις των «νέων» ΠΑΕ δεν έχουν ιδέα σε ποιους και πόσο χρωστούσε η προηγούμενη ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι θα μάθουν.

Ποιες ομάδες (ίσως) να έχουν πρόβλημα

H «μπάλα» μπορεί να πάρει μετά τον Άρη τους: Ηρακλή, ΑΕΚ, Αθηναϊκό, Παναχαϊκή, Πανιώνιο ενώ ακόμα ο πίνακας περιλαμβάνει Ιωνικός, ο Ακράτητος, το Αιγάλεω ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης, ο Απόλλωνας ο Πανσερραϊκός, η Δόξα Δράμας, η Κέρκυρα, ο Θρασύβουλος, η Λάρισα, ο Εθνικός Πειραιώς, ο Πιερικός, η Καβάλα, η Καλλονή, ο Ακράτητος, η Καλλιθέα, Βέροια κ.λπ.

Το επόμενο «μπαμ»…
…έρχεται εντός ολίγων ημερών και θα αφορά μεγάλη ΠΑΕ Super League της Αθήνας. Θα αφορά επίσης δεδουλευμένα ποδοσφαιριστών από … παλιές αμαρτίες.

Παρασκηνιακά τρέχουν

Παρόλο που η κύρια γραμμή είναι ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με τη παλιά ΠΑΕ», παρασκηνιακά οι ομάδες προσπαθούν να μάθουν από τη FIFA τι χρωστάνε και σε ποιους με σκοπό –αν όλα πάνε στραβά- να έρθουν σε διακανονισμούς.

Τι χρωστάνε και ποιοι

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τι χρωστάει κάθε ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Μερικές ομάδες δεν αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα καθώς όταν είχε βγει στη δημοσιότητα έλειπαν κάποιοι. Ίσως μάλιστα μερικά να έχουν τροποποιηθεί καθώς δεν είχαμε νεότερη ενημέρωση.


Ο πίνακας δεν περιέχει τα χρέη σε ποδοσφαιριστές, προμηθευτές, παρά μόνο τα χρέη στο κράτος κλπ.









πηγή: insport.gr